7 septembrie 2008

Free Hugs

In aprilie ac. am trait o astfel de experineta
Auzisem de la o cunostinta ca Masaru Emoto vine la Budapesta sa tina un seminar intensiv despre experimentele acestuia asupra moleculelor de apa si cum gandurile pot influenta structura lor ( dezvoltam cu alta ocazie ). Am zis nu pot sa cred, trebuie sa fiu prezent.Bun, zis si facut, ma iau cu cativa prieteni si mergem la Budapesta ( chit ca nu intelegeam io cum draq acest seminar e doar 10k Ft. si pe net eu am citit de 2k $ seminarii tinute pe croaziera dar m-am lasat dus de val ) .
Unde am ajuns? la un Mind Semiar despre Legea Atractie ( The Secret ) tinut de cel mai "treaz" om pe care l-am intalnit vreodata Darnell Cristian.Cea mai tare experienta de pana acum (dezvoltam cu alta ocazie, oricum anul acesta am sa il aduc in .ro)
La sf. seminarului, m-am imbratisat pt prima oara cu oameni pe care nu ii vazusem pana atunci. Vroiam sa ma imbratisez cu fiecare, radeam cu lacrimi, le ziceam pe nume, parca ne stiam de o viata.Un sentiment extraordinar.Toti eram Unul. Nu conta varsta,sexul,aspectul fizic,religie,etnie.
Din pacate in familie majoritatea am uitat cum e cu acest sentiment.parca ti-e si rusine sa mergi sa ii imbratisezi pe cei dragi si sa le spui "te iubesc" si "multumesc ca existi".
Te provoc!!
dute si imbratiseaza-i cu adevarat pe cei dragi si apoi hai spune-mi ce simti
hai sa facem o campanie free hugs. te tine?!

6 comentarii:

Anonim spunea...

SUPER!!!!!

. spunea...

Prima oara am crezut ca ai facut o campanie Free Hugs in Satu Mare. Eu am incercat odata, dar lumea m-a descurajat si nu am mai continuat...Ma cam tem de reactiile oamenilor :(

Radu spunea...

nu am facut..da ar merita distractia ..precum si in alte orase cluj timisoara alea alea
nasol ca te-a descurajat lumea,idea e sa nu o asculti..daca nu vrei sa ajungi unde ajunge 90% din turma..la abator :)

. spunea...

Pai, e cam greu sa nu asculti lumea cand traiesti intre oameni...Daca as fi avut mai multi oameni "open minded" alaturi, poate as fi facut pana la urma :)

Dar ma multumesc deocamdata sa imi imbratisez familia (dupa cum ai spus :P )

Radu spunea...

poti sa traiesti printre oameni si sa asculti doar de cei care vrei..sa zicem open minded ppl :)

Anonim spunea...

Ma tine sa facem o campanie de imbratisari gratuite. Am sa organizez una la Cluj. Sa auzim care orase se alatura. Sa facem un eveniment frumos in cat mai multe orase din tara. O adevarata sarbatoare a iubirii neconditionate. Astept vesti cat mai curand. Sa ne mobilizam !!!
Cu mare drag