24 septembrie 2008

Ordine .. ordine?

..si esti in 2 lumi diferite in acelasi timp.Gandul e plecat departe in lumea lui,nu exista notiune de timp si spatiu pentru el.Intre timp fizicul sta la o masa veche de 20 ani pe un scaun sub care scartaie timpul.Mana stanga apuca o lingura si...ham.Pe urma iti dai seama ca supa de rosii iti place doar cu zahar.Langa masa sta prietenul tau necuvantator,cu fata nevinovata si ochii cat ceapa.
Apoi o voce din fundal te trezeste... "Cum arata camera ta?! nici ordine nu esti in stare sa faci! toate sunt ala'ndala! nimic nu faci." Ordine..si daca tot m-am trezit..am stat si m-am gandit,poi la mine e ordine..in felul meu.Ordine insemna neaparat toate puse in dulap si "la locul lor"?O mie de biletele si carti pe birou pt mine asta e ordine,sidiuri si pixe peste tot.Niste ciorapile langa pat un pantof in mijlocu camerei in colt un steag cu Steaua ( cadou de la Trexel :P ) si o gantera.
E chiar ok,e bine asa..nu vreau altfel
Asa sunt eu..ce-i rau in asta?
Chiar e ordine la mine

3 comentarii:

Sangria spunea...

era si o vorba...eu am o ordine in toata dezordinea asta...sa nu cumva sa misti ceva ca mi-ai dat universul peste cap :))

TreXeL spunea...

taci ma ca tu n-ai nevasta. sa vezi atunci ce dezordine ordonata se va face in ordinea ta dezordonata :)

Anonim spunea...

trexel,sunt norocos h? ca n'am nevasta :)
defapt si ce daca nevasta? tatatatamtam tam tam