19 septembrie 2008

The Tube

Teveu' si tot ce se da pe post e una din cele mai mari porcarii care le-am vazut vreodata.mi-am vandut teveu de la inceputu anului..da stiu "asta ii nebun!!" -
numai ca oamenii normali se adapteaza la lume,in timp ce nebuni adapteaza lumea la ei. ;;)
frate vreau sa zic ca ma simt super.Pot sa fac diferenta pe care tu, cel cu teveu, nu.Eram maniacul care nu se putea culca fara teveu..butonam de la 1 la 40 si invers de vreo 5 ori ( bine'nteles nu gasem nimic interesant ) pana sa pun sa se stinga peste 15 min.
In sfarsit am timp de mine si de lucruri mai importante decat Cioaca,Elodia,politica si cine pe cine a mai facut si ce star ce si'o mai cumparat...adica pe cine draq interesaza toate astea si cum ma ajuta pe mine in viata..toate astea sunt fictiune nu realitate.
so..daca pot sa iti dau un sfat incearac fara tv cateva luni crede-ma ca o sa ai alti ochelari de vedere.Intr'adevar perceptia=realitate.

cat adevar in filmulet..

3 comentarii:

Gabriela spunea...

Eu am 2 tv in casa, dar in camera nu am. Nici eu nu ma prea uit la tv, decat la un serial (Ingerasii). In rest, si sa vreau nu as avea timp. :D
Dar ai dreptate, e mult mai bine asa.

Some woman spunea...

sunt curioasa, ca vad ca postarea dvs. e din 2008: a tinut?

eu m-am lasat de 12 ani si in prima perioada nu stiam ce sa fac cu timpul liber. am gasit repede ! insa cand au fost alegerile anu' trecut, aproape o saptamana am stat cu nasu-n televizor sa vaz ce spun domle candidatii... si la un moment dat mi-am dat seama ca incepusem sa butonez telecomanda si ca se facuse brusc 4 dupa amiaza, iar eu parca abia adineauri ma trezisem din somn.... asa ca l-am inchis iar.

il deschidem de doua ori pe saptamana, la nu stiu ce meciuri pt. barbata-miu.

in ultimele cateva luni, eu una observ insa ca pierd timpul pe internet ceva de groaza ! nu e la fel de nociv, insa tot nu-i de bine. aveti tendinta asta?

PS imi plac parti din acel "crez", de unde il aveti? e tradus de pe undeva?

Radu spunea...

woman, a tinut. nu am tv in camera mea de atunci ( in camera de zi e). ma uit foarte rar...ca si barbatutu' la un meci eventual si emisiunea lui oreste...poate un animal planet.
pe net stau si eu destul de mult.
crezul nu e tradus in alte parti, l-am compus eu desi nu toate afirmatiile imi apartin, e un adevar de al meu spus si de altii inaintea mea.