13 noiembrie 2008

ToMary - energie sexuala


In permanenta intreaga omenire face schimb de energie.Energia ta iese in afara si atinge absolut totul.Totul si toti ceilalti te ating pe tine.Dar acum se intampla ceva interesant.Intr-un anumit punct, la mijlocul drumului intre tine si orice altceva,aceste energii se intalnesc.
Ca sa fac o descriere mai sugestiva,sa ne imaginam ca in camera sunt 2 oameni.Ei sunt asezati la capetele extreme ale camerei.Hai sa ii numim Tom si Mary.Energia personala a lui Tom transmite semnale inspre univers,intr-un cerc de 360 de grade.O parte din aceasta unda energetica o loveste pe Mary.
Intre timp,Mary emite propria ei energie - o parte din ea il loveste pe Tom.Dar aceste energii se intalnesc intr-un mod la care nu te-ai fi gandit niciodata.Ele se intalnesc la mijlocul drumului dintre Tom si Mary.Aici energiile se unesc ( aceste energii sunt forme fizice;ele pot fi masurate ,simtite ) si se combina pentru a forma o unitate de energie noua,pe care o vom numi "Tomary".Este energia combinata a lui Tom si a lui Mary.Tom si Mary ar putea foarte bine sa numeasca aceasta energie Corpul dintre Noi - pentru ca exact asta este : un corp de energie la care sunt conectati amandoi,amandoi hranesc energiile continui care curg spre el,iar el trimite energii inapoi spre cei 2 "sponsori" de-a lungul firului,conductei care exista intotdeauna in interiorul Matricei ( aceasta conducta este Matricea ).
Aceasta experienta a lui "Tomary" reprezinta adevarul lui Tom si a lui Mary.Amandoi sunt atrasi catre aceasta Comuniune Sfanta,deorece ei simt de-a lungul conductei bucuria sublima a Corpului Dintre, a Unului Unit.
Tom si Mary,asezati la distanta,pot simti - intr-un mod fizic - ce se intampla in interiorul Matricei.Amandoi sunt atrasi urgent spre aceasta experienta.Ei vor sa se miste unul spre celalalt!Imediat! Acum incepe "antrenamentul" lor.Lumea i-a invatat s-o ia incet,sa nu aiba incredere in sentimentele lor,sa aiba grija sa nu fie raniti,sa se tina de-o parte.
Dar sufletul vrea sa il cunoasca pe "Tomary" - acum!
...to be continued..

11 comentarii:

Anonim spunea...

jesus!si tu te uiti la oreste?:)
in ultimele 5 randuri ma regasesc perfect...
to be continued...pt asta chiar nu am nici o garantie in ceea ce ma priveste:)

TreXeL spunea...

mă mânkaţ-aş! doar ma ştii slab de înger, tu vrei sa m-apuc sa bubui toate Măriile acu?
fac la Tomary dă dublez populaţia rapid!

Anonim spunea...

@trexel
=)=)=)

Radu spunea...

claudia
yes indeed ca ma uit la oreste,imi plac foarte mult emisiunile lui,in fiecare vineri ora 22:00 la b1tv ( adica azi :D )
de fapt e singuru' lucru la care ma uit la tv,rar si altceva
trexel
stiu ca dai pe ToMary..chiar si cand ma apropiu io de tine il simt..draq te mai stie :)
keep on rollin' baby.

Sangria spunea...

si daca in camera mai e o persoana mai sexy decat Mary?? ce se intampla cu energiile?? :))

Radu spunea...

energiile se intrepatrund..si formeaza un ToMary in 3 :D

Anonim spunea...

Pretenash de ce ma imitzi la Trexel pe blog?ca nu avem de impartit nimic,si referitor la postare aceasta,bah dar obsedatzi de sex suntetzi?energii, prostii, va scapa de stresul cotidian voi aceia care traitzi in mediul urban .Bah pretene tea salutat UNGURU.

Radu spunea...

hai noroc ungure..
fraza am bagat-o pt ca ma face sa rad...mai ales cand e la darius pe blog :)..cam atat
te salut

Anonim spunea...

Radu,ce spui tu aici e minunat si chiar se intampla cu adevarat.
Din cate am vazut,prietenii tai spun ca aa avut Oreste o emisune despre asta.Zau ca as vrea sa aflu mai multe,vreau sa gasesc niste raspunsuri.

Radu spunea...

Gabi
postul meu este inspirat din cartea lui Neale Donald Walsch - Conversatii cu Dumnezeu, defapt l-am postat exact ca si in carte,e prea frumos,prea Dumnezeiesc sa ma ating io de el :)
Gabi,daca vrei sa afli mai multe iti recomand cartea din toata inima este cea mai adevarata carte care eu am citit-o ( sunt 3 volume )..mereu zic ca aceasta carte trebuie sa ajunga in mana fiecarui om.

Anonim spunea...

Radu,am auzit despre cartea asta.Mi-a spus o fosta colega anul trecut pe vremea asta,mi-a dat si site-ul lui Neale Donald Walsch,am citit si pe aici despre el si cartea lui.
Poate ca am s-o citesc odata si odata sa aflu niste raspunsuri.
Sa cresti mare,Radu si sa fii iubit!