11 februarie 2009

There is


..no HELL.Sa fim intelesi.Iadul nu exista.Pur si simplu nu exista un asemenea loc.Astfel ca..nu este un asemenea loc in care tu sa ajungi.Acuma..poti tu CREA un "iad" personal pentru tine insuti daca alegi,sau daca crezi ca asta "meriti"? DA.Asadar poti sa te trimiti in "iad" si "iadul" va arata exact asa cum iti imaginezi si exact asa precum simti ca trebuie sa fie.Dar nu vei sta acolo nici un moment in plus decat decizi tu sa stai.
Cine ar alege sa stea acolo oricum?
Ai fi surprins.Multi dintre oameni traiesc dupa un sistem de credinte care spune ca sunt pacatosi si trebuie pedepsiti pentru "ofensa" lor,astfel ca ei vor sta literalmente in iluzia "iadului",crezand ca asta este ceea ce marita,asta este ceea ce li sa dat,asta este ce trebuie sa faca.Nu va conta, oricum, pentru ca nu vor suferi deloc.Ei se vor observa pur si simplu cu detasare distanta si vor vedea ce se petrece - precum un material video cu instructiuni.

12 comentarii:

Anonim spunea...

Than what happens after?

Radu spunea...

Life goes on.
Mie greu sa cred ca viata inseamna perioada dintre nastere si moarte in aceasta existenta,mai degraba e un proces continuu etern.E o calatorie a sufletului exprimata in diferite forme fizice.E evolutie,autocunoastere,exprimare a sinelui.

Anonim spunea...

Nici eu nu cred ca inseamna doar atat dar totusi ce s-ar putea intampla dupa moarte ce nu se petrece inainte?

Anonim spunea...

Interesant punct de vedere... de multe ori iadul este nu numai ce ne imaginam ca e, ci si ceea ce traim. Iadul e ce ne facem rau cu mana noastra, cu mintea si cu sufletul nostru.

Radu spunea...

al2lea,sunt de acord cu tine.

Anonim spunea...

Nici eu nu cred in iadul cu focul vesnic si dracusorii care ne baga in cazanul cu smoala.
Cred ca sufletele noastre pornesc intro calatorie si,din cand in cand,ne oprim sa ne odihnim.Apoi o luam de la capat si totul e minunat.
Ce mai faci,Radu?
O saptamana minunata!

Anonim spunea...

..sa lasam orice speranta noi cei care credeam ca unii (si sunt multi)vor pieri in focurile Gheenei?

Anonim spunea...

There is 18 februarie.

TreXeL spunea...

cre ca raducu a ajuns in iad :d

Radu spunea...

anonim,
ei traiesc in focurile ghenei chiar daca nu asa se pare

Anonim spunea...

cred ca iadul este insasi viata pe Pamant. nu vi se pare ca seamana cu ce spune Biserica? Necazuri...temeri...greutati... prea putine bucurii.

fara pic de ironie...

Radu spunea...

Petru,
u got a point.
oare asta ne-a fost sadit in cap?
si recolta e cum e?!