1 martie 2009

Ping si Pong

Cu totii facem parte din Sistem ( Viata,Energie,Terra ). Toti suntem celule ( Micul Sine ) ale aceluiasi organism ( Marele Sine). sistemul creat in cadrul Sistemului de una sau mai multe celule, un grup de celule, este un sistem invechit care nu sustine Sistemul in sine.
Cum asa? Uitate in jur,celule care ataca si omoara altele celule vazandu-se separate implicit si de organism ; celule care mor din cauza sistemului creat ; grupuri de celule omorand alte grupuri.Toate acestea fac ca Sistemul sa se "autodistruga".E ca si cum te-ai impusca in picior.E ca si cum ai trai fara un organ..ficat,rinichi.
Ce ar trebui facut? E nevoie de o schimbare.O schimbare la nivel de perceptie asupra Sistemului,intelegerea ca suntem parte a Sistemului si in primul rand trebuie sustinut Sistemul in sine,viata in sine..asta bineinteles in cazul in care nu iti place ce ai experimentat pana acum.Si tot acest proces de schimbare a perceptiei se intampla la nivel de celula,apoi la nivel de grupuri de celule pana se ajunge la un numar destul de mare de celule sanatoase care sa vindece intreg organismul.
Sistemul,Viata se poate distruge? Nu,nu se poate distruge dar poate sa prinda alta forma.Viata functioneaza dupa trei principii elementare : functionalitate,adaptabilitate,sustenabilitate.Viata se va adapta,isi va schimba forma in care se exprima,pentru a-si asigura sustinerea.
Ce inseamna asta pentru mine,pentru noi?
"Inseamna ca planeta voastra poate sa devina iadul pe Pamant.Inseamna ca sistemul de energie din care faceti parte se va adapta in orice fel este necesar,pentru a se asigura sustinerea Vietii insesi.Asa ca, daca tu, ca parte a Vietii,adaptezi Sistemul Vietii din care faci parte,in asa fel incat Sistemul este amenintat la nivelul functionalitatii sale,Sistemul se va adapta,la randul sau,pentru a se auto-sustine,iar tie prietene,s-ar putea sa nu iti placa modul in care o face.Sistemul este mai mare de cat Micul tau Sine,iar greseala pe care o faci este sa iti imaginezi ca Micul tau Sine este mai mare decat Sistemul - Marele Sine.Nu esti in afara Sistemului;esti o parte din Sistem,iar Sistemul va adapta acea parte a sa care esti tu,inainte sa te lase pe tine sa-l adaptezi pe el,dincolo de limitele lui functionale. "

8 comentarii:

Anonim spunea...

Really, really?

Radu spunea...

Really for me,dude. ;)

Radu spunea...

Really for you,dude. ;)

Anonim spunea...

Totusi eu cred ca ti-a povestit ionut despre partidele noastre de ping pong si ai vrut sa fii ironic cu mine.

Radu spunea...

7.frica de ce zic si gandesc altii despre noi. :D

TreXeL spunea...

da de unde, chiar nu merita povestit :D

Anonim spunea...

super!
Dar si muzica... e dupa sufletul meu...

Radu spunea...

asa este prietene al2lea! nu contest.
ma bucur ca ii pe gustele tale,piesa e chiar beton.
ne vedem vineri la cafea ;)