17 noiembrie 2009

2012 - Apocalipsa sau Noul Soare?

De curand a fost lansat, in SUA si in multe alte tari, filmul ce prezinta dezastrul pe care il va aduce anul 2012. Cu respect va cerem ajutorul pentru a darui lumii o alternativa si anume un film creat de noi ( grupul Shift of the Ages, site : http://www.shiftoftheages.com/ ) cu un mesaj video de la Inteleptul Cirilo, numit 2012 - Apocalipsa sau Noul Soare.
Mesajul de suflet al Shift of the Ages va fi exprimat intr-un film documentar numit "Shift of the Ages", ce va fi distribuit in 2010.
"Pana acum, echipa Shift of the Ages nu i-a auzit niciodata pe mayasi sa vorbeasca despre sfarsitul lumii, ci doar despre sfarsitul unei epoci. In aceasta perioada, noi suntem intr-un proces numit de catre mayasi Schimbarea Soarelui." - Steve Copeland, realizatorul filmului Shift of the Ages.



Traducerea filmulul in romana!

Sunt aici, in acest Templu Sacru, ai strabunilor mei.

Aceasta mare structura, care este atat de remercabila, a fost construita in onoarea Bunicului Soare.

Odata la 5200 de ani, venim in acest punct, atunci cand planeta Pamant se intuneca pentru o perioada de 50 - 70 de ore. Nu putem vedea soarele. De ce? Pentru ca stiinta astronomilor mayasi spune ca Pamantul intotdeauna se invarte in jurul Soarelui, dar acum ne apropiem pana cand intram in Axa Magnetica Centrala.

Aceasta este o AXA mare de-asupra planetei Pamant, care face ca toate stelele si planetele sa se miste astfel incat, in timp ce Pamantul trece prin aceasta axa, nu putem vedea razele Soarelui.

Noi suntem inauntru, iar cand Pamantul iese din aceasta Axa putem sa vedem Noul Soare. Dar ceea ce nu pot sa va spun, este daca este acelasi Soare, sau unul diferit.

Multi profita de Calendarul Mayas, inspaimantand oamenii cu cuvinte infricosatoare, care spun ca lumea se va sfarsi; ca in anul 2012, lumea va ajunge la sfarsit.

In aceasta perioada, va spun tuturor fratilor mei, sa nu va fie frica: Soarele se va intuneca si planeta Pamant nu va vedea Soarele. Dar trebuie sa intelegem ca este la fel ca la Anul Nou, este la fel ca atunci cand anul vechi se termina pe 31 decembrie, iar urmatoarea zi este 1 ianuarie.

LA MULTI ANI!

Iata ce trebuie sa faceti cand vine aceasta zi. Nu avem o data care sa spuna sigur ca aceasta se va intampla pe 21 decembrie 2012. Ar putea fi 2015 sau 2020, sau o alta. Nu stim data corecta. Mayasii, in timpul noptilor de intuneric, nu string niciodata focul care va fi torta ce lumineaza Noaptea cea Lunga, inainte ca Noul Soare sa apara!

2 comentarii:

dani spunea...

Nu cred lumea care a vazut filmul "2012" il priveste ca pe un posibil scenariu de viitor. Eu cred ca il vedem ca pe un film foarte bine facut si nimic mai mult. Nu stiu de ce nu comentati mesajele primite de la Inuaki si cartea "Viata pe pamant incotro" - Aryana Havah sau "2012-Un sfarsit sau un nou inceput". Cel putin prima este teribil de ''optimista si pozitiva''. Si nici nu cred ca trebuie sa vina Shift of the Ages sa ne spuna ca nu vine sfarsitul prezis de mayasi sau ne-mayasi.
Apropo, in timp ce scriu acest mesaj in dreapta apare un text cu titlul crezul. Cred ca nu este CREZUL nostru Ortodox, nu-i asa?

Anonim spunea...

This is fifty percent entertaining. But then again I'm extremely high right now