18 decembrie 2009

Film - 3 Iron - 2004

"It's hard to tell that the world we live in is either a reality or a dream."

Dupa Spring,Summer,Fall,Winter...and Spring , iata un alt film genial in regia lui Kim Ki Duk.

"E ciudat sa pot sa accept ideea ca din cand in cand mai apare cineva care pune lucrurile in perspectiva atat de frumos si de straniu incat devii gelos.
Kim Ki Duk ne mai spune ca pentru el dragostea este inexplicabila in cuvinte. Asa ca mai bine se scutura de ele ca si cum ar fi niste scame enervante. Devine silentios, tacut si retras in cuvinte si explicatii, abuzand de gesturi si de micica. Imaginea vorbeste de la sine. Orice functie vitala este blocata in fata acestui spectacol de tacere." - filmblog.ro

Un film de-a dreptul fascinant, cu un scenariu excelent,ingenios,nebunesc, genial...
Divinitate in imagini.
Un alt produs de calitate al cinematografiei asiatice.este un film de dragoste unic in felul sau.povestea filmului m-a emotionat.
Numai asiaticii puteau face un film atat de demet de frumos!
Intr-adevar e cea mai originala poveste de dragoste. - cateva comentarii de pe cinemarx.roFilmul online pe stagevu.comPentru a viziona filmul online aveti nevoie de DivX Player instalat. Daca nu il aveti se poate descarca AICI .
Click butonul download pentru ca filmul sa ruleze ( asteptati cateva minute sa se incarce ).
Subtitrarea la film o puteti descarca AICI. , prima varianta.

Un comentariu:

mihaeladr spunea...

Mai astept filme de acest fel.Mi-a placut si primul cu calugarul budist si asta a fost excelent. Multumesc pentru ele, sunt printre preferatele mele.