10 martie 2010

Premiile Oscar Pacalici


Asta e parerea mea. A aparut acest film The Hurt Locker , out of nowhere ca ciuperca dupa ploaie, apoi castiga premiul pentru cel mai bun film al anului. Da-mi voie sa am dubii ca tortul s-a impartit cinstit. Filmul a avut un buget extrem de redus si un box office subtire. Mai apoi am zis sa vad totusi ce zice lumea de el pe imdb.com , siteul cu cea mai mare baza de date despre filme, si atunci am stiu ca nu mai vreau sa vad filmul nici macar din curiozitate. Dubios mi s-a parut ca filmul are nota 8 pe site, cand eu m-am uitat peste vreo 50 de comentarii si 80% dintre cei care au scris vreun comment au dat note intre 1 si 5, cum s-a ajuns la medie de 8 nu mai inteleg.
Fratilor puteti da voi premii dirijate politic, comercial sau mai stiu eu cum, dar sa nu credeti ca suntem naivi si nu stim cum sta treaba dragi americani.

Uite comentarii pe primele 3 pagini :

Are you Kidding Me??? This movie SUCKS
Most inaccurate Iraq war movie ever!
Too many inaccuracies and shakycam, too little character
Hurt Locker best picture- NOT!
Inaccurate overrated movie
Did I Miss Something????
Completely, absolutely, totally inaccurate. Pathetically ignorant
Wait- this is up for Oscars???? Really???????
Unrealistic
hot garbage
The only thing more stupid than this film is the artificially high IMDb rating
This is a b-grade movie
What the heck??? Best picture? Not even close!
Boring, irritating and senseless
American movie for American people in American soil

7 comentarii:

Cris spunea...

Este doar inca un film ce intra in categoria dezinformarii. Dar in cazul acestui film au facut-o cam lata, au fortat nota in asa fel incat a iesit in evidenta discrepanta. In orice caz, tot mai multi reincep sa-si foloseasca ochii si mintea.

GabyS spunea...

A fost o mare pacaleala si aranjament cu oscarul asta de doi lei. Abia acum cateva zile am auzit pentru prima oara de Hurt Locker ala de film (vezi tu...treaba cu armata si masonii...) E prea pe fatza tot aranjamentul asta... e clar ceva politic si chiar mai mult de atat.... pacat. Avatar rulls!

Lary spunea...

AM vazut filmul Hurt inainte de oscar, din pacate am pierdut doua ore degeaba, efecte putine, subiect aburit. de la 1 la 10 ii dau nota 5.

thegodfather spunea...

Trist dar adevarat. Aceasta este o dovada clara a manipularii omenirii de catre acesti ,,nazi americani''. Au devenit cel mai ,,comunist'' stat din lume. Propaganda de doi lei.:(

Anonim spunea...

se pare ca sunteti cam frustrati...

Mad io spunea...

hahaha

Mie mi-a placut filmul, acuma daca vreti acuratete va recomand sa mergeti la fata locului. Eu unul nu o sa ma duc sa vad realitatea de acolo. Nu am citit undeva ca acest film se vrea a prezenta realitatea din teren a unui "bombist", poate ca da, eu nu stiu. Merita vazut.

Cel mai bun film al anului nu este nici pe departe dar asta un inseamna ca nu merita vizionat.

Ma intreb cum as fi reactionat eu daca nu l-as fi vazut inaintea oscarului. Ma bucur totusi ca l-am vazut inante, poate as fi fost influentat de articole precum cel de mai sus si nu-l vizionam.
Peace.

TreXeL spunea...

sucks big time