11 aprilie 2010

Filme Motivationale - partea II

1.Amistad - 1997

O poveste reala petrecuta in anul 1839 pe vasul de sclavi Amistad.


2. The Shawshank Redemption - 1994

Acuzat pe nedrept de uciderea sotiei si amantului acesteia si condamnat la inchisoare pe viata, Tim Robbins este cel care ne prezinta victoria vointei si a spiritului in fata unei vieti potrivnice si necinstite. Un film despre speranta, prietenie, libertate...viata. Un film de colectie!


3. October Sky - 1999

Povestea reala a unui baiat care a riscat totul pentru asi urma visul, desi tatal sau il vrea lucrator ca si el la mine de carbune.


4. Pay It Forward - 2000

O tema de casa pe care fiecare dintre noi ar trebui sa o facem : gasirea unei modalitati, idei pentru imbunatatirea intregii omeniri.Trevor a gasit o idee minunata.


5. The Pursuit of Happyness - 2006

Oricat de greu ar fi sa-ti urmezi visul, trebuie sa ai puterea sa treci peste toate momentele dificile, iar eforturile si credinta iti vor fi rasplatite…
"If you want somethin' , go get it!"

5 comentarii:

rAuLiTo spunea...

super filmul The Shawshank Redemption :x

dana niculae spunea...

Este fimul care mi-a marcat viata, filmul in urma caruia am inceput sa-mi pun intrebari.Chiar daca nu a luat nici macar un Oscar(putea sa-l obtina chiar si numai pentru ideea in sine)este filmul pe care il recomand tuturor inca din 2005.Excelent film, excelenta idee, excelenta interpretare.

dana niculae spunea...

PAY IT FORWARD

Gabi Popescu spunea...

obosit si grijuliu de situatia in care exista acum omenirea...am sris in "google": "criza constiintei" iar motorul de cautare mi-a oferit blogul tau. M-a surprins documentatiile pe care le ai, este un blog superb; felicitari

Eu sunt Red spunea...

Inchisoarea ingerilor - SENZATIE