10 august 2008

Totul incepe ACUM

Duminica dimineata 10.08., sunt pe plantatie sau cum spun altii la birou.La noi gasiti de la fier de calcat la lada frigorifica cea mai variata gama de produse. pentru un suflet care vrea sa evolueze, vrea sa cunoasca este un sentiment al ursului polar care dupa 100km inot ajuns la capatu' puterilor nu gaseste o bucata de gheata si se'neaca. 10h / zi intr-un loc slab oxigenat, la lumina de bec economic, inconjurat de boxe sorround date la maxim, un loc in care greu poti fi salvat de la cretinizare si redat umanitatii.e locul perfect pentru supravietuire in viata.
E ultima duminica care ma prinde in acest loc.Am decis.Ma simt ca o racheta gata de lansare prinsa in lanturi.Vreau evolutie.dar asta cere sacrificii, nu am cum sa experimentez CINE SUNT pana nu il experimentez pe CINE NU SUNT, altfel nu poti sa il apreciezi pe CINE SUNT.nu este rece fara sa stii cum e cald, stanga fara dreapta,dragoste si suferinta.e lege universala altfel nu se poate.Viata e joaca, trebuie sa te joci, sa experimentezi sa evoluezi sa schimbi lumea.cand incepi sa o iei prea in serios incepi sa pierzi totul.
JOACA te.

7 comentarii:

TreXeL spunea...

ba, hi ca te-ajut io sa stii cine nu esti. nu esti io :P
na, ai mai evoluat o tzara?
si scoate dreacu verificarea aia

Radu spunea...

nu pe draq..eu sunt tu, tu esti io, suntem UNUL si toti suntem energie, celule ale aceluiasi corp denumit planeta Pamant. ;)

Anonim spunea...

Deci, welcome in blogosfera!


Parerea mea.

Anonim spunea...

De acord cu varu Trexel ca ar fi frumos din partea ta daca ai scoate verificarea aia a lu peste.

TreXeL spunea...

varu cui? :))

TreXeL spunea...

tataie....gata? ti se scoala greu si te tine putin? :)
hi, da pagina si treci mai departe

Radu spunea...

mie sculata mai mereu fratica, numa' mi-am bagat-o in alta parte :D
:*