15 ianuarie 2009

Douamiidoişpe


Am vazut ca din ce in ce mai multi oameni sunt interesati de schimbarile prin care trece planeta noastra...si diferite teorii legate de anul 2012.Am citit in ultima vreme mai multe articole legate de acest subiect si par foarte interesante.
Let's see :
Mayasii, civilizatie din America Centrala, au avut cele mai inalte cunostinte despre Timp si Spatiu. Calendarul Mayas este cel mai precis de pe Terra, de o exactitate demna de secolul XX. Anul mayas avea 365,242129 zile.Acest calendar se opreste in 21 Decembrie 2012,fapt pentru care oamenii cauta explicatii majoritatea cu tenta religioasa-Sf.Lumii.
Ce se intampla defapt?
In sistemul solar au loc multiple schimbari datorita intrarii acestuia in Centura Fotonica,o zona cosmica cu o energie mult mai intensa. Aceasta energie este preluata de Soare si apoi raspandita in intreg sistemul solar.
- atmosfera lui Marte creste rapid; acum e dubla si a dus la defectarea lui Mars Observer in anul 1997
- atmosfera Terrei se schimba si ea, in straturile superioare formandu-se un nou gaz, care pana acum nu exista.
- Venus ne arata o crestere marcanta de intensitate luminoasa.
- Jupiter sufera o modificare atat de puternica incat s-a format un tub de radiatie ionizata, intre el si un satelit al sau, Io. De asemenea, campul lui magnetic a crescut in intensitate de 2 ori.
- Uranus si Neptun au suferit recente inversari de poli si acum isi intensifica campul magnetic si devin tot mai stralucitoare.

Vor avea loc schimbari severe si bruste de clima, regiuni inundate, acoperite de apa si o restructurare geofizica.
Se crede ca Soarele nostru a intrat deja in Centura, inca din 1998, si se estimeaza ca Terra va intra in 2012. Intalnirea cu Centura Fotonica pare sa duca la transformarea omului profetita de Biblie, la o teribila experienta spirituala.
Orice fiinta este alcatuita in primul rand din energie,se presupune ca oamenii cu un comportament egoist si, deci, cu vibratii scazute in aura energetica nu vor supravietui radiatiei de inalta frecventa existenta in Centura Fotonica. Cu alte cuvinte, va avea loc o mare selectie naturala pe baza spirituala amintita.
Cateva ipoteze vis-a-vis de schimbarile in plan energetic si spiritual:
vise intense;
creste sensibilitatea corpului uman ca rezultat al vibratiilor noi, mult mai inalte; timpul se contracta;
corpul fizic a inceput sa se schimbe, se creeaza un nou corp de lumina;
cresc abilitatile intuitive si de vindecare;
folosirea unei parti mai mari din creier, peste 10-15% cat in prezent;
nou-nascutii au capacitatea telepatica mult marita;
toate bolile incurabile ale sec. XX vor disparea, inclusiv SIDA si cancerul;
cea de-a 5-a lume se sfarseste in 1987, a sasea Lume incepe in 2012(conform mayasilor),
vom depasi tehnologia, asa cum o cunoastem noi azi,
vom depasi cunostintele actuale despre Timp si Spatiu,
vom depasi necesitatea Banului,
dupa ce vom trece rapid prin Dimensiunea a 4-a, vom intra in Dimensiunea a 5-a, planeta Terra si intreg Sistemul Solar se vor sincroniza cu Galaxia si intregul Univers,
ADN-ul uman va fi reprogramat si imbunatatit, si va avea 12 spirale in loc de 2.
Ar mai fi multe de scris despre acest subiect,va las pe voi sa cautati mai adanc informatia.
Cel mai important este cum vom trece acest... 2012, cu lumina si iubire sau cu intuneric si amaraciune.E o lege veche, care intotdeauna isi va urma cursul: fiecare gand si fapta rezoneaza in tot universul atragand dupa sine energii de acelasi fel!
Totusi,deocamdata sunt teorii mai mult sau mai putin dovedite.Unii rezoneaza cu ele altii mai putin.Un lucru este cert.Tot mai multe persoane isi cauta adevarul propriu,cauta experienta spirituala,multe carti cu tema spirituala..e clar ca lucrurile se schimba.
Ce se va intampla..ramane de vazut.

4 comentarii:

TreXeL spunea...

tata, ce sa zic, iti doresc un 2012 plin de negrese rezonante!

Radu spunea...

frate,ce sa zic, sa fie! ;)

Adam Boer spunea...

Ce porcărie... exact în anul în care primarul nostru scăpa de griji şi putea să se bucure şi el de rodul muncii sale. Şi uite aşa că nu va supravieţui radiaţiei de înaltă frecvenţă existentă în Centura Fotonică.

Oare băncile de la care bietul nostru oraş a luat creditele vor supravieţui?

Unknown spunea...

O mărturie uimitoare despre un vrăjitor care mi-a adus soția înapoi. Numele meu este Wallace, locuiesc în SUA și sunt fericit căsătorit cu o soție frumoasă și îngrijitoare, cu trei copii. O problemă foarte mare a avut loc în familia mea acum cinci luni, între mine și soția mea. Atat de groaznic incat a dus cauza la tribunal pentru divort. A spus ca nu a vrut niciodata sa stea cu mine din nou ca nu ma mai iubeste. Ea mi-a împrăștiat casa și mi-a făcut pe mine și pe copiii mei să treacă prin mai multe dureri. Am încercat tot ce mi-a fost posibil să o iau înapoi, după ce am cerșit foarte mult, iar ea a confirmat că ea și-a luat decizia să nu mă vadă niciodată. Într-o seară, am întâlnit un prieten care mi-a cerut soția. I-am explicat toate lucrurile, el mi-a spus că singura modalitate prin care pot să-mi aduc soția înapoi este să vizitez o vrăjitoare, pentru că a lucrat cu adevărat și pentru el. Nu am crezut niciodata in vraja, dar nu am avut nici o optiune decat sa-i urmez sfaturile. Apoi mi-a dat adresa de e-mail a vrăjitorului pe care l-a vizitat. În dimineața următoare am trimis un e-mail la adresa și vrăjitorul mi-a asigurat că îmi voi lua soția în trei zile. O declarație uimitoare! N-am crezut, a vorbit cu mine și mi-a spus tot ce trebuie să fac. În cea de-a doua dimineață, surprinzător, soția mea care nu mi-a sunat în ultimele cinci luni mi-a chemat să-mi spună că se întoarce așa a revenit în aceeași zi cu multă dragoste și bucurie și ea și-a cerut scuze pentru greșelile ei Durerea pe care mi-a provocat-o eu și copiii mei. Apoi, din acea zi, relația noastră este acum mai puternică decât oricând, cu ajutorul unei vrăjitoare. Vă sfătuiesc să vizitați același email {drogudugusolutionspell@gmail.com}, dacă vă aflați într-o astfel de situație sau dacă aveți vreo problemă legată de "a vă aduce înapoi sau de a primi promovarea în biroul dvs., vorbiți și Ascultați sau aveți orice fel de boală, cum ar fi cancerul, HIV SIDA, sau orice fel de dezabilități Contactați-l astăzi pe acest e-mail: drogudugusolutionspell@gmail.com