26 iunie 2009

Multumesc!

Nu am fost un fanatic, in schimb am crescut pe muzica lui. Stiam toate piesele, le fredonam prin casa cu o engleza de nu intelegeam nimic. Apoi ieseam pe scara blocului cu copii..dansam care stie mai bine sa il imite. Mai luam si o palarie de mi-o puneam in cap. Copilarii. Acum ma uit la concertele lui si simt ca am un nod gros in gat.
El a murit, e vorba de Michael Jackson.
Cat a fost in viata, multi au spus si au scris despre el tot felul de zvonuri pompoase pentru a iesi in evidenta, in goana dupa senzational, rating si bani...in schimb eu va intreb un singur lucru,
Cati dintre noi putem sa dam atata sens vietii, sa traim cu pasiune, sa inspiram atata lume, sa atingem sufletele a sute de milioane de oameni?

7 comentarii:

TreXeL spunea...

:) vezi de treaba man, n-apucam noi sa mai vedem altu la fel.
m-am uitat si io azi la concerte, dup'aia nush cum am trecut la faze cu Stallone. Sa vb prostii despre MJ e ca si cum ai zice ca Rambo influenteaza negativ prin violenta. Puii mei, iti aduci aminte cu ce suflu de putere ieseai de la filmele alea? Care dracu influenta negativa?
Io am fost fan inrait si o sa raman mereu!

Anonim spunea...

Si eu ma uitam la concerte pe youtube si mi se ridica parul de pe mana de emotie..cand vedem cati oameni vibrau pe muzica lui.

El,Elvis...sunt ceva aparte...nu multi sunt ca ei intr-un secol.

blabla spunea...

n-am fost o fana a lui in adevaratul sens al cuvantului,dar imi pare rau ca a murit,a fost unic.

alin spunea...

fantastic cata propaganda pentru un pedofil notoriu si o papausa a ocultistilor satanici. iar prostimea exulta, il deplange sau il mai vede si in rai ... penibil.

frate daca si sa-ti faci pielea alba, sa faci filme de groaza cu demoni, varcolaci si vampiri si sa "iubesti" copii de la orfelinatele din Romania e evolutie atunci .. e vai de mama noasta.

Radu spunea...

alin, esti prea bagat in ale tale.
oricum, respect opinia ta.
2 perceptii diferite asupra unui lucru...se intampla mai mereu.

Satmareanu spunea...

Nu pot decat sa citez o reclama la Holsten: RESPECT!

Anonim spunea...

pt. alin
frate, ceva gutza sau salam? aa? ce zici?