31 august 2009

Nick Vujicic - Fara maini, fara picioare, fara griji

Imagineaza-ti ca te-ai nascut fara maini. Fara sa poti imbratisa pe cineva, fara sa stii cum e sa dai mana cu cineva, ori sa tii de mana o persoana draga. Dar fara picioare? Sa nu poti dansa, alerga, umbla sau sa stai pe doua picioare. Oare cum e sa nu ai nici maini, nici picioare?
Faceti cunostiinta cu Nick Vujicic, un tanar de 27 de ani, venit pe lume fara maini si fara picioare, fara vreo explicatie sau atentionare medicala, dintr-o sarcina fara evenimente importante.
Parintii au fost socati cand si-au vazut primul lor copil nascut ca fiind, cum lumea ar considera, imperfect si anormal.
Trecut de mic copil prin greutati, nu doar provocari tipice adolescentei, de la agresiuni, batjocoreli, depresii, singuratate chiar la ganduri sinucigase.
Trecut peste aceasta frica enorma, gasind o acceptare profunda si o binecuvantare, dupa cum zice el, a conditiei lui, la varsta de 19 ani a inceput sa impartaseasca povestea lui de viata fiind o sursa de inspiratie pentru cei din jur, motto-ul lui fiind "Motivation gets you through the day, but inspiration lasts a lifetime."
Acum Nick este orator motivational care vorbeste din experienta lui de viata si inspira milioane de oameni de pe glob. Un adevarat exemplu si un om puternic.
Mai multe detalii despre el puteti afla pe http://www.attitudeisaltitude.com/ , dar si multe alte surse pe net.
Am tradus o conferinta sustinuta de el in care pune accent pe Perspectiva, Viziune, Alegeri.

Vizionare placuta!



Nu sunt traducator specializat, orice sugestie e bine venita. Multumesc pentru intelegere.

2 comentarii:

shery spunea...

Omul asta are dreptate!

Vali Goaga spunea...

Foarte tare acest om, respect pt tot si pentru Radu care a postat aceste inregistrari bestiale.

Doamne ajuta!

Vali Goaga
http://valigoaga.blogspot.com