30 septembrie 2009

Curs de dezvoltare personala la Satu Mare

Am placerea sa va aduc la cunostinta organizarea unui nou curs de instruire si dezvoltare personala tinut de Dr. Darnel Christian la Satu Mare, unul dintre cei mai buni traineri pe teme de dezvoltare personala la ora actuala din Europa de Est, al doilea curs in Romania.
Se abordeaza :
dezvoltare personala
- atragi ceea ce esti - gand, cuvant, actiune

- din imagine mentala - eveniment
- cum esti sub influenta acelor lucruri carora te opui
- transformarea indoilelilor in energie
- siguranta de sine
- fa cunoscut necunoscutul
si dezvoltare spirituala
- trezirea constiintei umane
- cu totii una suntem

- importanta momentului de ACUM

- puterea interioara
- frica
- iubirea fata de oameni
- conectarea cu tine insuti.
Cursul se adreseaza tuturor.
Daca esti vesel mai mereu si pus pe distractii, o sa iti placa sinceritatea, energia si modul de expunere a lui Dr. Darnel C. ; daca esti omul amanuntelor si datelor concrete vino sa inveti cum sa creezi prin exercitii practice ; daca esti omul care ii place sa isi conduca propria viata, hotarat, cu capacitati de lider vino la curs sa inveti cum sa faci acest lucru intr-un mod simplu si eficient ; daca esti nehotarat vino la curs sa inveti cum sa schimbi aceasta nehotarare in hotarare.

Seminarul va fi pe data de 10 Octombrie 2009, locatia Vila Cardinal , P-ta Eroilor Revolutiei, nr.5 Satu Mare. Din pacate nu avem acces la sala mare astfel ca locurile sunt limitate, aprox. 30.
Taxa de participare este de 149 lei.
Pentru mai multe informatii despre Dr. Darnel Christian si activitatea lui, precum si date de contact si modalitati de plata vizitati siteul darnel.ro

Niciun comentariu: