2 octombrie 2009

Film documentar - Nostradamus 2012"In 2012, se spune ca are loc un aliniament astrologic foarte rar si posibil zguduitor pentru planeta noastra, un aliniament care va cataliza un eveniment cataclismic. Au existat multiple profetii de-a lungul timpului si din diverse zone culturale legate de 21 dec 2012 , profetii care spun ca aceasta data va marca o schimbare majora in istoria planetei noastre.

NOSTRADAMUS: 2012 face o investigatie amanuntita a acestor cutremuratoare profetii. Acest documentar este o reeditare a filmului " The Lost Book of Nostradamus" si in plus, vine cu mai multe informatii actualizate.
Se cauta raspunsul la cateva importante intrebari:
1) Exista oare vreo dovada stiintifica moderna care sa ne demonstreze ca o asemenea aliniere planetara va avea cu adevarat, loc?
2) Exista oare undeva vreo dovada in istorie ca 2012 va fi un an al unei transformari fara precedent?
Fara indoaiala, planeta noastra este in criza si ca exista o obsesie publica in crestere legata de anul 2012. Dar cel mai adesea, nu exista nici o distinctie concludenta intre fapte reale si fictiuni isterice.
NOSTRADAMUS: 2012 va cauta paralelele dintre capetele de afis de cosmar, din zilele noastre si prefoetiile legate de 20012 ale lui Nostradamus si ale altora.
De pe plaiurile mistice ale junglelor din Guatemala la coridoarele super tehnologizate ale NASA, de la inteleptii Hopi si samanii maiasi la cei mai respectati ganditori ai modernitatii, de la simbologia vechilor piramide din Mexic si Egipt la cea a catedralelor in stil gotic si a monumentelor din Europa, avertismentul legat de fatidicul an 2012 va fi transpus intr-un context modern destul de ingrijorator.
December 21, 2012 se apropie cu viteza alarmanta si cert este ca viitorul se scrie acum . Suntem noi in stare, ca si colectiv, sa descifram corect semnele si avertismentele pentru a afecta cursul evenimentelor si a evita dezastrul aparent? Acesta ar putea fi ultima sansa a acestei civilizatii... "
- sursa http://fymaaa.blogspot.com/3 comentarii:

2012 spunea...

Foarte interesant documentaru.
parerea mea e ca ar trebui sa luam in serios profetiile ce se spun pentru ca in ultimul timp s-au intamplat o gramada de lucruri ciudate, doar sa nu exageram pentru ca sfarsitul lumii nu cred ca va veni odata cu 2012 doar ca va veni o schimbare pentru omenire
ce fel de schimbare? habar nu am. :D
oricum ciudata poveste

Anonim spunea...

Wow, omenitatea aproape a fost distrus de 5 ori pana acum????!!!! Wow, intr-un interval de 6 miliarde de ani eu zic ca ne descurcam destul de bine.
Inafara solistitiului de iarna si alinierea cu centrul galaxiei, aliniere anuala(!) nu se va intampla nimic, deci sa nu va mai fie frica si bucurati-va de viata.

Anonim spunea...

Deci mayasi nu au putut prezice declinul propriei culturi dar au putut prezice sfarsitul lumii de peste mii de ani? Come on!
Si inca ceva mayasii nu au astfel de predictii, ei nu au zis niciodata ca lumea se va sfarsi vreodata, terminarea unui ciclu din calendarul lor nu inseaman ca lumea se va sfarsi, tot asa cum calendarul vostru de pe perete sau masa se termina dar asta nu inseamna ca lumea se va sfrasi pe 31 decembrie 2010. Toata chestia asta cu mayasii prezic sfarsitul lumii a fost inventat de niste scriitori newageisti care apar si in acest film, si puteti sa fiti siguri ca fac o suma frumusica din cartile si aparitiile in astfel de documentare sau emisiuni, si asta pe banii vostrii. Daca ati cumparat vreodata vreo carte de acest tip ati ajutat pe acesti idioti care nu au curajul sa spuna ca ceea ce scriu ei este fcitiune, sa devina bogati.