24 septembrie 2009

Proiect - UniGarden

Iata un proiect extrem de interesant si bine venit.
Jos palaria si mult succes.

"In urma cu 3 luni si jumatate a fost lansat proiectul UniGarden pe care il puteti vedea pe http://www.unigarde n-foryou. com/viziunea. html ). Este vorba de un loc deosebit, o comunitate ce intentioneaza sa reuneasca patru elemente definitorii ale crearii unei societati armonioase : dezoltarea personala si spirituala, sanatatea fizica si emotionala, viata ecologica si asistenta sociala. Dorim sa cream un cadru in care oamenii sa simta valorile fundamentale ale unei vieti implinite, pe care sa le poata lua cu ei si aplica in familie, la locul de munca, in comunitatea lor.
Un astfel de cadru necesita o suprafata larga de teren, situata intr-o mediu natural cu mult spatiu verde, clima blanda, aer nepoluat si care ofera posibilitati de cultivare ecologica a legumelor si fructelor. Cladirile adecvate fiecarui scop in parte vor fi construite predominant din materiale ecologice. Participantii vor putea alege dintr-o gama larga de programe educationale si terapii complementare, benefice pentru crearea propriei vieti in echilibru, sanatate, prosperitate si armonie cu natura.
Multumim celor care, in aceasta perioada, ne-au transmis informatii, idei, intentii de sprijin pentru proiect. Suntem deschisi in continuare la orice sugestii sau propuneri de colaborare (care sa pastreze predominant tenta spirituala in detrimentul celei pur comerciale). Dorim ca UniGarden (http://www.unigarde n-foryou. com/cele- 4-valori. html ) sa fie un loc in care fiecare sa se simta Acasa – un spatiu al unimii.
Va rugam sa ne scrieti daca doriti sa participati la acest proiect,.pe adresa edituraforyou@ b.astral. ro
va asteptam cu bratele deschise.
Cu drag, Monica Visan si Marius Stan, impreuna cu cei care deja ni s-au alturat."

5 comentarii:

Anonim spunea...

multumesc Radu pentru informatie! te pup cu drag!

mihaeladr spunea...

Interesant proiect. Oare cat timp va dura realizarea lui si cat de accesibil va fi anumitor persoane, care vor sa ajunga acolo, dar nu cred ca-si vor putea permite financiar.

Radu spunea...

mihaeladr, aceste aspecte nu le stiu, oricum is curios si eu cat de accesibil va fi dpdv financiar, ca de altfel cine nu ar vrea sa traiasca intr-o astfel de comunitate.

Marius Stan spunea...

Multumesc, Radu, pentru sustinere. Chiar avem nevoie - sunt deja sute de persoane din toata tara care sunt intereate si ne sprijina macar cu gandul sau cu o idee. Cand mai avansam voi pune pe site si va trimite si dna Monica pe News. Numai bine tuturor.

Radu spunea...

Marius, cu mare placere. astefel de proiecte sa tot fie :). multa putere de munca si toate cele bune.