14 septembrie 2009

T. Harv Eker - Frica e o iluzie

T. Harv Eker este autorul bestsellerului Secretele Mintii de Milionar, si fondatorul Peak Potentials care sustine mai multe seminarii pe teme de dezvoltare personala si succes in afaceri din America.
Ce imi place mie foarte mult la T Harv Eker, atat cat am descoperit eu in cartea lui Secretele Mintii de Milionar cat si in seminariile lui de pe youtube, este faptul ca explica principille regatului interior al fiecaruia dintre noi, relatia noastra mentala si emotionala legata de bani, dupa care vine cu tehnici si metode prin care se pot schimba aceste tipare subconstiente. Iar daca aceste tehnici functioneaza pentru succes in afaceri, poate sa funtioneze pe orice plan in viata noastra, depinde de fiecare.
Cartea v-o recomand cu mult drag, e exceptionala. O gasiti la curteaveche.ro
Mai multe despre T.H. Eker si seminariile lui harveker.com , peakpotentials.com

Eu am tradus pentru voi o parte din conferinta lui in care vorbeste despre cum lumea interioara este cea care determina lumea exterioara, si nu invers. Importanta actiunii in lumea reala, ce este frica si cum sa trecem peste ea, mintea cel mai mare regizor de telenovele, importanta exercitiului.

Vizionare placuta!


Un comentariu:

Marius spunea...

Foarte tare cartea "Secretele mintii de milionar" - am terminat-o recent si am gasit o multime de lucruri extra...