15 decembrie 2009

De la Zamolxe spre Noua Era

O noua carte de Aryana Havah si anume "Cartea a doua de la Zamolxe spre Noua Era". O continuare a cartii "Inuaki, reptilianul din mine", pe care multi dintre voi ati citit-o deja.
Cartea pastreaza acelasi format, care mie imi place, si anume scurta, 120 de pagini, citibila in 3,4 ore, sub forma de dialog, captivant. Dialogul intre autoare si David, copilul de 7 ani venit de pe Inua care comunica cu o entitate evoluata pe nume Aghton, continua.
Aflam informatii despre trecutul necunoscut al Pamantului, din perioada Atlantidei, Egiptului, Daciei cat si capacitatile pe care oameni "primitivi" din acele vremuri le aveau, dar si despre viitorul luminos care ne asteapta.

Un mesaj de la David pentru cititori :

«Noi oamenii am fost învăţaţi să căutăm Adevărul în gurile celor din jurul nostru, să îl căutăm pe Dumnezeu în cer, să spunem că suntem oameni şi că suntem supuşi greşelilor, să facem rău şi apoi să cerem iertare şi să ne punem măşti pe faţă, spre a plăcea celorlalţi. Acum aceste învăţături trebuie să dispară. Adevărul se află în noi, la fel ca şi Dumnezeu, suntem oameni, dar suntem lăsaţi spre a fi desăvârşiţi; trebuie să facem bine, pentru ca binele să se întoarcă înspre noi şi trebuie să devenim noi înşine, pentru a deveni cei ce am fost. Nimeni, nici eu şi nici alţii asemeni mie nu trebuiesc ascultaţi orbeşte. Cuvintele trebuie să treacă prin suflet şi nu prin minte, căci în inimă se afla Locul Sfânt al Adevărului. Acolo mintea nu are acces şi nici o altă minte nu poate ajunge. Aşa că vă zic vouă ascultaţi cu sufletul, înţelegeţi cu inima şi trăiţi în Divinitate.»

Cartea o puteti comanda de la diferite edituri, Editura Orfeu, Editura Adevar-Divin., sau in format electronic pe scribd.com

Cartea a II a de La Zamolxe Spre Noua Era

3 comentarii:

Lary spunea...

AM citit ambele parti, foarte interesanta. nota 10

Mad io spunea...

Acum citesc si acest volum si imi place foarte mult, rezonez cu ce se spune in carte.

Mai este un copil care a aparut la Oreste in emisiune, Alexandru Pirgaru care spune cam aceleasi lucuri cu un limbaj diferit.

Radu spunea...

mad io, am vazut si eu emisiunile cu Alex, e genial baiatu'.
lasa si tu un id de mess, poate ne vedem daca ai chef. cele bune.