14 ianuarie 2010

Experimentul "Codex Alimentarius" incepe cu Romania

De la 31 decembrie 2009, Guvernul Boc a fost obligat sa inceapa implementarea "Codexului", alaturi de alte 165 de state semnatare (95% din populatia planetei). "Codex Alimentarius" este un pachet de norme dupa care se vor alimenta populatiile tarilor semnatare. Acesta porneste de la principiul ca Terra nu mai poate hrani pe toata lumea natural, ca atare se va trece la hrana artificiala, din produse chimice, cea modificata genetic etc. Adeptii Teoriei Conspiratiei sustin ca masura nu este altceva decat una de exterminare, care va reduce populatia globului la cca doua miliarde, o masa mult mai usor de hranit si de controlat de fortele oculte.

Nu a trecut o luna si iata ca apare stirea ca Romania este prima tara din lume care va folosi in agricultura un compus chimic pe baza de initium, un ingredient activ din noua clasa a substantelor chimice impuse de"Codex Alimentarius". Produsele vor fi furnizate de compania germana BASF si vor fi folosite pentru culturile de struguri, cartofi, rosii, castraveti si ceapa. Pentru publicul larg se spune ca "beneficiile pe care le-ar aduce aceasta substanta sunt legate in primul rand de combaterea daunatorilor, dar, totodata ea micsoreaza si durata in care se obtine recolta." Dupa ce acest produs va fi experimentat in Romania, urmeaza sa fie omologata utilizarea lui si in Olanda, Germania, Franta, SUA, Canada si Marea Britanie. Neoficial, conform cercetatorilor care combat "Codex Alimentarius", folosirea produselor cu initium sporeste cu pana la 65% rata riscului de cancer de colon, substanta, care intra rapid in combinatii chimice, devenind reziduala in organism. De pilda 1 mg de initium intrat in organism o singura data se elimina in aproape un an. Or, daca acest produs este folosit zilnic, practic el nu mai este eliminat din organism. Apoi, asa cum initium ajuta la cresterea rapida a celulelor leguminoase, la fel de repede va conduce la marirea tumorilor maligne.
Sursa : agetia.org

Nu stii ce e Codex Alimentarius ?! Citeste si afla mai multe pe
agentia.org, EcoMagazin, Iesirea din Matrix, Blog MDZR , si multe altele pe google.

Update! O scurta parte din documentarul Ezoteric Agenda legata de Codex Alimentarius.

13 comentarii:

TreXeL spunea...

ma, tu vrei sa traiesti forever?

TreXeL spunea...

si, da, vom manca numai carne :))

Anonim spunea...

Ferma animalelor a lu George Orwell nu era o utopie se pare...

AMIRA spunea...

Un blog interesant. Felicitari!

Alina spunea...

Poate se mai poate face ceva: http://www.humanrestore.com/?p=282 :D

Anonim spunea...

femeia asta are probleme psihice dupa cum vorbeste, ceea ce ma face sa ma indoiesc de veridicitatea spuselor ei.

Larisa spunea...

Ma bucur foarte mult ca ai ales sa informezi populatia despre adevaratul genocid care va urma. Eu sunt o optimista sper ca impreuna sa combatem aceasta problema si sa le demonstram acelora care se joaca cu viata noastra ca nu pot face nimic impotriva noastra daca vom fi impreuna, pentru ca asta e adevarata noastra problema am fost educati sa fim doar pentru noi. Daca vom proceda asa tot noi vom avea de suferit, asa ca va sfatuiesc uniti-va pentru ca atunci cand sunt doi puterea creste! Numai bine va urez si sper ca romanii sa realizeze ceea ce se intampla cu adevarat pentru ca din ceea ce am vazut populatia tarii este foarte ignoranta, iar in felul acesta vom avea doar de suferit. Sica sa inchei foarte frumoase conferinte a sustinut DR. Rima Laibow, sper ca spusele ei sa rasune in cat mai multe inimi, caaci doar asa ne va aduce impreuna.

Anonim spunea...

Larisa, e cea mai tampita replica pe care o poate da cineva "sunt o optimista...".Daca nu se face nimic cat mai rapid degeaba suntem optimisti.Murim cu optimismul in brate.

Anonim spunea...

adevarul este ca planeta nu mai poate face fatza populatziei in continua crestere
Dar eu vin cu o propunere care poate limita cat de cat cresterea necontrolata a populatziei;pentru fiecare copil mai mult de doi sa se plateasca o taxa asa cun se intampla la chinezi
. Ganditzi-va ca o parte dintre tziganii nostri nu s-ar mai inmultzi ca iepurii si sa traiasca nimai din hotzii ,talharii,cersit,talharit.Ganditzi-va catzi bani se cheltuiesc pe ajutoarele acorgate tziganilor cate fonduri primesc de peste tot ,atat din tara cat si din strainatate.

Daniela spunea...

De la Codex la tigani. Da, e evidenta legatura..ce sa zic..

Anonim spunea...

Eu unul nu sunt de acord cu asta,populatia planetei este in scadere,nu cred ca este acesta scopul(sa ne omoare),eu cred ca scopul este strict unul financiar.

Anonim spunea...

idiotii astia din clasele politice mari sant in stare sa ne faca asa ceva datorita faptului sa ramana doar ei si cu banii lor,doar nu credeti ca si ei vor manca tot in felul nostru oamenilor de rand,dupa cum a spus si dan diaconescu pe 8 februarie 2012 aceasta clasa politica trebuie eliminata din toate punctele de vedere,a plecat un cretin numit boc si nesimtiti din guvernul lui si a venit alti nesuferiti de popor care vor sa ne elimine lent in 2-3 ani de zile cu mafiotii tarilor puternice,daca ei sustin ca e bun codex alimentarius si initium sa foloseasca la tarile lor si nicidecum la noi in romania.jos guvernul actual,jos basescu si toata clica lor de mafioti si hoti care ne vrea rau la poporul roman.romani din toate meleagurile uniti-va si nu lasati cretinii astia sa ne mai conduca ca ne vor omorii lent,vorba lui dan diaconescu.noua ne trebuie un presedinte care sa tina cu poporul lui nu cu altii.propun pe dan diaconescu care se vede cai pasa de poporul roman si ajuta oamenii sa vada realitatea in legatura cu acesti idioti care ne conduc si vor sa ne omoare lent.diaconescu presedinte.

Anonim spunea...

ROMANI UNITI-VA SI FITI SOLIDARI CU DAN DIACONESCU,SA NE FIE BINE IN TARA NOASTRA CARE INCA MAI ESTE BOGATA SI FRUMOASA,DUPA TOATE ASAZISELE PRIVATIZARI,DAR AU FOST NISTE HOTII CARE AU UMFLAT BUZUNARELE SI CONTURILE CELOR CE NE-AU CONDUS DIN 89 INCOACE.SUS DIACONESCU.PRESEDINTE DIACONESCU.