7 ianuarie 2010

Film - The Ultimate Gift ( 2006 )

Un fim plin de lectii de viata, care scoate in evidenta ca cea mai mare bogatie in viata, desi uitam de ea, e bogatia sufleteasca. Absolut inspirant.

Prezinta povestea tanarului Jason Stevens un pusti arogant si rasfatat care nu a muncit nici macar o zi din viata lui, o poveste a calatoriei in sensul de initiere.

Cand bogatul sau bunic moare,Jason se gandeste ca va mosteni o buna parte din averea batranului, dar pentru a intra in posesia ei are de indeplinit conform testamentului douasprezece sarcini lunare(fiecare sarcina este centrara in jurul unui cadou) , la finalul carora ar trebui sa aiba raspunsul la intrebarea : “Care este relatia dintre bogatie si fericire?”

In timp ce isi indeplineste sarcinile Jason o cunoaste pe Alexia si fiica acesteia Emily,o fetita misterioasa care sufera de leucemie. Pe parcursul celor douasprezece luni Jason ii ofera lui Emily compania si sprijinul lui incercand sa ii infrumuseteze viata pe care o mai are de trait,tot atunci Jason realizeaza ca bunicul sau insemna mai mult decat un multimilionar. - cinemarx.ro

Trailer

Filmul online pe stagevu.com


Pentru a viziona filmul online aveti nevoie de DivX Player instalat. Daca nu il aveti se poate descarca AICI . Pentru Full Screen aveti buton in dreapta jos.
Click butonul download pentru ca filmul sa ruleze ( lasati cateva minute ca filmul sa se incarce.
Subtitrarea la film o puteti descarca AICI. , varianta : Subtitrare #7: The Ultimate Gift 2007 DvDRip.Eng-FxM

Un comentariu:

Anonim spunea...

eu daca tot am trecut pe aici si filmul asta l am vazut, va recomand Wayne Dyer - the shift