27 ianuarie 2010

Osho - Femei, barbati si frica de intimitate


Un documentar in "pielea goala" marca Osho. Documentarul ofera multe raspunsuri la diferite probleme, situatii in relatia barbat-femeie, intimitate, sexualitate, senzualitate. Raspunsurile sunt la nivel psihologic si/sau spiritual. Daca esti barbat si ai un ego puternic s-ar putea sa te calce pe coada la unele afirmatii.
Mie mi-a raspuns la cateva intrebari, 2 le aveam in cap de mult, chiar discutasem cu cateva persoane despre ele.
1. De ce marea majoritate din maestrii spirituali care traiesc sau au trait vreodata sunt barbati?
2. De ce femeile ( nu toate , dar majoritatea ) sunt mai bagate in "materialism" decat barbatii?
( materialism - ma refer la un soi de siguranta in lucruri exterioare, iar apoi frustrarea care vine daca aceasta siguranta lipseste. )


7 comentarii:

Mira spunea...

Maine, 28 Ianuarie, se face o campanie pentru salvarea planetei noastre. Se emit doar ganduri pozitive, se spun rugaciuni , se aprind lumanari aduse ca ofranda planetei ….fiecare ce simte . Pace, Lumina si Iubire !!!

Radu spunea...

frumos,sa ne rugam si sa transmitem ganduri bune planetei.
totusi notiunea de "salvarea planetei" de cate ori o aud imi vin in minte cuvinete lui George Carlin - "the planet is doing fine, the people are fucked! difference." asadar sa ne rugam pt planeta si pt acei oameni fucked sa le dea Domnul discernament,intelegere si lumina in suflete.

Anonim spunea...

Salut www.SpuneNuDrogurilor.com este o echipa recent formata, nonprofit, care si-a propus sa lupte pentru constientizarea opiniei publice, a tinerilor debusolati de societatea în care traim despre tot ceea ce înseamna consum de droguri într-un fel sau altul.
Daca prin actiunea ta, salvezi o singura viata de la decadere, considera ca ti-ai atins scopul, alaturi de noi toti ceilalti.

Daca doresti sa sustii aceasta campanie, afisaza pe blogul tau un banner, codul se preia de la: www.spunenudrogurilor.com vei fi sustinut si tu de aceasta campanie lasa un comentariu daca ne sustii sa te sustinem si noi Scuze de deranj

Anonim spunea...

Esti un pic misogin.
Cred ca si barbatilor le plac banii. Femeilor le place sa aiba mereu o plapumioara de rezerva, pentru protectie.

Despre profeti, de, ce sa spun, eu nu prea cred in ei.

Radu spunea...

primadona, departe de mine acest gand :). sunt doar chestii care le-am observat in jurul meu, fara sa judec sau sa categorisesc in vreo directie.

Despre profeti, maestri spirituali pot spune ca sunt multi care sunt falsi ( pt mine ). Dar sunt si cei cu har de la Dumnezeu, indiferent daca e crestin, musulman, newage-ist etc.
Maestru spiritual cu har de la Dumnezeu e si Ilie Cleopa, parintele Arsenie Boca...numai credem nici in ei?

karma police spunea...

osho, nesocializat, ca de obicei

Anonim spunea...

Multumesc celui care a postat acest discurs cu Osho.
Osho are perfecta dreptate in tot ceea ce zice.
Daca mai puteti posta si celelalte discursuri ale lui Osho, ar fi super minunat. Cu adevarat Osho ne deschide ochii, asta daca vrem cu adevarat sa-i deschidem.

Multumesc Osho, mereu imi schimbi viata, ridicandu-ma din iluzia ce ma inconjoara. ... Multumesc, multumesc, multumesc,...multumesc... si multumesc tuturor pentru tot si toate si imi multumesc si mie ca m-am deschis sa inteleg adevarata realitate.