17 octombrie 2008

I'm mad as hell

Un milion de ganduri ma trec,si ma uit in jur si vad in gol.lumea chiar nu da 2 lei pe viata lor.ei cred ca fac asta dar defapt nu e asa.stau cu nasu deasupra nivelului apei.
99% din oameni nu inteleg nici macar dc traiesc,nici nu ii preocupa astfel de intrebari..dc traiesc? care este scopul vietii? ce pot sa dau lumii? cum sa fac din viata mea o arta? "daca nu cant o zi la pian eu simt asta.daca nu cant 2 zile nevasta mea simte asta.daca nu cant 3 zile toata lumea simte asta." punete si canta la pian.cauta pianu' invata cum se canta si apoi canta intruna.sunt care de 1 an de zile cauta cel mai bun pian zi si noapte,dar cel putin e pe drum,chiar daca pianu nu se vede inca.
stiu..deja e bullshit,asa sunt eu melancolic incurabil.maicamea zice "am citit pe blogul tau..e fain ce scrii dar esti prea filozof" si eu spun ..da stiu sunt un melancolic incurabiul. "dc nu scrii si tu alte chestii sa ai trafic" zice tot maicamea :).Pt ca nu ma intereseaza traficul..nu asta e scopul blogului cat trafic e..el exprima starea mea..ma exprim pe mine si atat,si oricum voi atrage persoane care simt la fel si e ok.
frate enerveaza-te odata si fa ceva ce vorbeste despre tine..adica despre tine nu despre ce ai fost invatat sa crezi ca esti.
Enerveaza-te!!

film din '76..Network exceptional..de atunci se stia toata treaba si totusi lumea are mersul racului.

5 comentarii:

TreXeL spunea...

=))
tare

Radu spunea...

iesim pe balcoane? :)

Sangria spunea...

mie imi place blogul tau :)

Radu spunea...

sangria
felicitari,ai guste :)

Anonim spunea...

Radu,la fel gandesc si eu ca tine in legatura cu scrisul blogului si traficul.
In legatura cu filmuletul,de mult am ajuns la concluzia ca istoria se repeta,iar noi nu vrem sa intelegem si facem aceleasi greseli.
O saptamana mai buna iti doresc! :)