2 octombrie 2008

Spalatu' de creier

Spalatul de creier se'ntampla in fiecare zi ca vrei sau nu.Intrebarea e ca il speli in mod constient sau inconstient,il speli tu cu lucruri care crezi ca sunt importante pentru tine in viata sau iti spala altii creierul cu jegul lor.
Lasi tone de jeg sa iti invadeze creierul.
Hai sa te intreb ceva..pe dinti te speli zilnic? poi dc frate? poi altfel candeala,carii si dinti pauza. poi faci si dus zilnic? te speli pe picioare? poi dc frate? poi altfel jeg,negru sub unghii,ciara la ureche,puf la buric devin naiba un gunoi miscator.
Si dc crezi ca ar fi altfel cu mintea ta? cand ti-ai spalat mintea ultima oara? ce sampon,pasta de dinti si dus gel folosesti? ( recomand..o carte buna,materiale video,audio despre lucruri pozitive.etc ) sau e plin de candeala.
Daca nu e asa,place sau nu, trebuie sa te impaci cu idea ca mintea ta e un gunoi miscator si infectezi si pe altii,sau daca te speli ai grija cu cine te inconjori,daca ai gunoi miscator langa tine fugi ca alfel...
Mintea omului seamana cu o bucata de otel,e dificil sa scrijelesti ceva pe aceasta, dar aproape imposibil sa mai stergi odata ce ai scrijelit.

6 comentarii:

Anonim spunea...

Cam dur esti azi1
Chiar daca ai folosit cuvinte grele,asta e adevarul;ne place jegul,mizeria,iar cei care ar trebui sa se ocupe de curatenia noastra spirituala,ne invata cum sa fim mai murdari.
Poate sunt rea acum,dar cand ma uit la titlurile posturilor de pe bloguri,pe primele locuri sunt cele cu "fumatul".
Radu,iti doresc weekend placut !

Anonim spunea...

gabi
poate pt ca e la pers.I mie nu mi se pare dur..sper sa nu il ia nimeni ca un afront personal.
e realitate,stiu ca multi ar vreau sa auda ce suna bine si adevarul de multe ori nu prea suna bine

TreXeL spunea...

bun da aici problema poate fi pusa si altfel.
cand vorbesti cu cineva si el vorbeste jeg... ce-ar trebui sa faci?

Radu spunea...

depimde de fiecare..daca esti tare zambesti si "vezi prin el" si nu auzi nimic din ce zice sau..
il eviti,nu esti dispus sa socializezi cu el.cand apar personaje in jururl meu de genu "vai ce greu ii;in orasu asta nimic nu merge;in romania toate's de kkt;toata lumea fura;ce grea ii viata;vecinu s-o aruncat de la 2" etc eu unu plec de acolo,il las in lumea lui.

Anonim spunea...

Eu evit certurile pentru ca agresivitatea naste agresivitate si nu-mi face bine.Nimanui nu-i face bine.Chiar si cu barbatu` incerc sa evit discutiile,dar nu reusesc intotdeauna.
A trebuit sa gasesc o metoda ca sa nu-mi pierd cumpatul.Prin urmare nu vreau sa aud cand vine nervos de la munca si da din gura.

Radu spunea...

e bine ca incerci sa eviti certurile..iti faci bine tie in primul rand