23 decembrie 2008

You

Totul vorbeste despre TINE.Da,TU!TU esti forta care poate sa schimbe lucrurile in bine.
Adu TU in viata oamenilor acel lucru care lipseste,de care au nevoie,acea gura de oxigen,acel pahar cu apa cand sunt la capatu' puterilor.Da, stiu! Oamenii nu is corecti,oamenii sunt rautaciosi,nu le pasa,nu au teluri,sunt lenesi,oamenii nu sunt cinstiti. .. Atunci fi TU cel corect!Fi TU cel bun!Fi TU cel care are teluri!Fi TU cel cinstit!Si stii ceva? Oamenii se vor uita in sus la TINE,vor simti ca TU ai ceva ce ei nu..si vei fi un exemplu pentru ei.Fi TU lumina din intuneric,fa ca lumina ta sa straluceasca in fata oamenilor!Tu esti diferenta!Si totul depinde numai de TINE!Ce ciudat asa-i?Cat de complicat pare,pe atat de simplu si invers.Asta e paradoxul.
Iubeste!Iubeste oamenii,natura,viata,greselile.
Evolueaza!Nu lasa ca potentialul tau sa se risipeasca.Pune-te in situatii extreme,vezi cum reactionezi.Poate esti urmatorul Picasso,dar daca nu pui mana pe pensula nu vei afla niciodata.
Cat de multe lucruri sunt considerate imposibile inainte de a fi realizate.
Creaza!Fi proactiv,nu reactiv.Esti creativ,fa TU ca lucrurile sa se intample in viata ta,nu lasa lucrurile la intamplare.
Tu..esti tot!

9 comentarii:

Vasile Andreica spunea...

sa fie!

Anonim spunea...

Eu sunt. :)
Craciun fericit!
http://www.youtube.com/watch?v=TLToxPkOrIk

Anonim spunea...

Dragii mei, este important ca in aceste zile sa ne bucuram.
Totul sa fie prilej de sarbatoare si de fericire acum. Craciunul este sarbatoarea bucuriei, sarbatoarea iubirii.

Acum se naste Iisus, din nou, in inimile noastre. Se naste Domnul Luminii, al Iubirii si al Bucuriei.

Acum Iisus este mai aproape de noi, este peste tot imprejurul nostru si peste tot in noi, de aceea este important sa fim plini de multumire pentru tot ce am primit ca dar de la Dumnezeu.

Este sarbatoare. Sa lasam asadar toate grijile si supararile deoparte, pentru ca acum este timpul bucuriei. Nu mai avem timp pentru nimic altceva decat pentru sarbatoare.

Sarbatoriti-L pe Iisus in inimile voastre, cu mare bucurie, smerenie, iubire, minunatie si simplitate. Sarbatoriti-L pe Iisus in acest fel si impartasiti totul cu iubitii vostri, cu cei dragi, cu cei care nu-i cunoasteti, cu toata omenirea.

Fiti simpli si frumosi precum copii, si colindati pe Iisus in inimile voastre, cu mangaiere, pace si iubire. Si apoi colindati-L pe Iisus in inima fiecarui om pe care il intanliti - fie ca il cunoasteti fie ca nu. Iisus este in inimile tuturor, Iisus este legatura noastra - a tuturor cu Inima Suprema - Dumnezeu Tatal.

La Multi Ani!
In sarbatoare si iubire de Iisus, mereu al vostru - George.

Iunia spunea...

Tu esti exemplul
si
Tu esti confirmarea

Multumesc.

Sarbatori pline de lumina iti doresc!

Anonim spunea...

Crăciun fericit! :)

Gabriela spunea...

Da, insa "TU" poti face toate acestea doar cu Dumnezeu!. Cu ocazia Craciunului va doresc tuturor care vedeti acest comentariu ca Hristos sa se nasca in inimile voastre si sa va schimbe viata! Spre a fi modele de viata si spre Slava Lui!
Te pup Radu sper sa ne gasim pe mess zilele astea:) Scuze pentru azi si ieri, am aflat dupa colinda ca m-ai cautat azi! Ai grija de tine :) Si da "buzz"(apasa butonul buzz) cand vezi ca nu raspund)..
Hristos s-a nascut! Sarbatori binecuvantate!

Anonim spunea...

An Nou fericit!Multe bucurii si iubire.
http://www.youtube.com/watch?v=dcLMH8pwusw

Anonim spunea...

LA MULŢI ANI !!!

Mike Johnson spunea...

Te sfătuiesc să postezi videoclipul tău pe tiktok. Puteți Cumpără Urmăritori Tiktok pentru a vă promova pagina