3 februarie 2010

Carti ( Ebook ) - Eckhart Tolle


ECKHART TOLLE este considerat unul dintre cei mai originali şi mai inspiraţi călăuzitori spirituali ai timpului nostru. S-a născut în Germania, unde şi-a petrecut primii 13 ani din viaţă.
După ce a absolvit Universitatea din Londra, a devenit cercetător şi îndrumător la Universitatea Cambridge. La 29 de ani, în urma unei transformări spirituale profunde, vechea sa identitate a fost literalmente dizolvată, şi viaţa i s-a schimbat radical.
Următorii ani şi i-a dedicat înţelegerii, integrării şi aprofundării acestei transformări, care a marcat începutul unei intense călătorii interioare.
Eckhart Tolle nu s-a aliniat niciunei tradiţii sau religii, dar nici nu a respins vreuna. învăţăturile sale transmit un mesaj simplu şi în acelaşi timp profund, cu claritatea şi simplitatea vechilor maeştri spirituali: există o cale către eliberarea de suferinţă şi dobândirea păcii interioare. În prezent, călătoreşte mult, răspândindu-şi învăţăturile în toată lumea. Din 1996, locuieşte în Vancouver, Canada.
A avut o viaţă uluitoare. S-a născut în Germania, a trăit în Spania, a studiat în Anglia, a fost cercetător ştiinţific la Universitatea Cambridge.
De la obsesia sinuciderii, depresie şi angoasă a ajuns la iluminarea spirituală. A venit un moment când a rămas fără relaţii sociale, fără casă, fără loc de muncă. A renunţat senin la tot. A trăit doi ani ca om al străzii. Dormea noaptea pe băncile din parc, îşi petrecea zilele în beţia celei mai intense fericiri.
Oamenii au dorit să ştie cum a atins pacea deplină. Aşa a devenit Eckhart Tolle unul dintre cei mai cunoscuţi învăţători spirituali, care îşi poartă prin lume mesajul.
Un profet al vremurilor noastre.

Deasemena vizitati siteul dedicat Eckhart Tolle in Romania http://www.putereaprezentului.tk/

ECKHART TOLLE - Puterea Prezentului
ECKHART TOLLE - Un Pamant Nou
- doua carti care le puteti comanda la Editura Curtea Veche

Puterea Prezentului - introducere


Cartea este, de fapt, o călătorie spirituală în care să depăşim locurile comune ale gândirii cotidiene. Cea mai înrădăcinată prejudecată este aceea că suntem totuna cu mintea noastră. Într-adevăr, mintea poate fi un instrument extraordinar, dar în acelaşi timp este principala sursă a anxietăţii noastre. Cu fluxul ei constant de gânduri despre trecut şi griji legate de viitor, mintea ne macină personalitatea, liniştea, potenţialul şi ne împiedică dezvoltarea spiritului.

Mulţi dintre noi vor descoperi că obstacolul cel mai mare în calea acestei dezvoltări îl reprezintă relaţiile noastre cu ceilalţi, mai ales relaţiile intime.

Urmând lumina călăuzitoare a acestei lecturi, putem ajunge la comuniunea reală cu ceilalţi. Ne putem descoperi sinele autentic, complet şi perfect. Putem deveni noi înşine, stăpâni pe forţa noastră spirituală reală - dacă ne abandonăm momentului prezent.

ECKHART TOLLE - Puterea Prezentului

Într-o lume tot mai însetată de cunoaştere spirituală, într-un secol în care căutarea de sine a îmbrăcat forme absolut inedite, iar barierele dintre religii par a începe să cadă datorită înţelegerii faptului că acelaşi unic adevăr le-a fundamentat pe toate, îndrumătorii spirituali sunt cu atât mai necesari şi bine-veniţi. Fie că tălmăcesc mesajul iluminaţilor care au trăit cu secole în urmă, fie că îşi expun propria viziune asupra căilor ce trebuie urmate în lumea modernă, aportul lor la limpezirea înţelegerii aspectelor evoluţiei este unul esenţial.

„Scopul principal al cărţii nu este acela de a instaura noi credinţe şi nici acela de a încerca să vă convingă de ceva anume, ci de a înfăptui o schimbare în conştiinţa voastră, cu alte cuvinte, de a vă trezi.“ - Eckhart Tolle

Eckhart Tolle - Un Pamant Nou

Un comentariu:

na spunea...

Buna,

Daca acum citesti "The power of now", iti recomand si versiunea practica "Practicing the power of now" Deasemeni "Linistra vorbeste" s-ar putea sa o gasesti la fel de interesanta.

Cristian