6 februarie 2010

Dincolo de Limite - Emisiuni

- Free Energy -
- Viata dincolo de materie -

Emisiunile din 22.01.10 , 05.02.10


Cu drag va anunt ca s-a reluat seria de emisiuni "Dincolo de Limite" cu doua subiecte extrem de interesante, energia libera si viata dincolo de materie.
Multumiri si numai cuvinte de lauda pentru munca depusa realizatorilor emisiunii, si in special lui Gabi Vasilescu, colegul si prietenul nostru din blogosfera. Aceste performante sunt de apreciat cu atat mai mult deoarece e un proiect pornit de "jos", probabil cu buget redus si fara sa fie implicata vreo televiziune importanta din Romania. Tineti-o tot asa si la mai mare.
Pentru mai multe emisuni vizitati blogul Dincolo de Limite sau pe blogul meu categoria Emisiuni TV

- Free Energy -
"Energia libera reprezinta orice forma de energie pe care o folosim. Orice exista in Univers si implicit pe planeta noastra exista de milioane si milioane de ani. Tot ceea ce noi folosim ca fiinte umane este gratuit si exista liber in Natura si ne este oferit in mod liber de aceasta. Energie libera reprezinta si combustibilii pe care ii folosim zilnic la masini, electricitatea, caldura, etc. Binenteles ca multe din formele de energie pe care le utilizam sunt transformate si modificate de industriile noastre pentru a ajunge in forme cat mai usor de utilizat si cat mai specific pentru fiecare intrebuintare. Formele de energia pe care noi le utilizam in diferite scopuri exista in lumea in care traim iar noi nu facem altceva decat sa le transformam in forma de energie de care avem nevoie si sa le utilizam apoi. Nu vrem sa intelegeti gresit, suntem constienti ca intradevar pentru a realiza aceasta transformare se folosesc tehnologii si metode de multe ori foarte costisitoare si tocmai de aceea energia libera sau gratuita, care exista in acest fel in natura, se tranforma in energie care costa. Daca tinem cont si de faptul ca aceste costuri sunt de cele mai multe ori dublate, triplate sau chiar mai mult de catre marii producatori de energie si de combustibili, pentru a se imbogatii cat mai mult cei care detin aceste industrii, vom intelege de ce energia desi este libera nu este si gratuita."- Viata dincolo de materie -
In aceasta editie a emisiunii "Dincolo de Limite" facem o incursiune a "Vietii dincolo de materie" in care vorbim despre viata de dincolo, spirite, suflete si reincarnare.

Niciun comentariu: