5 aprilie 2009

La Zoo!

In weekend am fost sa vizitez Parcul ZOO din Nyiregyhaza,Ungaria impreuna cu cativa prieteni.Totul a venit pe neasteptate,dar am zis sa profitam de vremea frumoasa si sa tragem o fuga,oricum nu e asa departe,110 km de Satu Mare.
Asadar,Sosto ZOO,cel mai mare Zoo din Europa ( sursa : zvon ) se intinde pe 30 de hectare de teren,scopul e ca vizitatorii sa poate sa faca inconjurul lumii,sa vada in ce fel diferite animale din diferite colturi ale lumii,traiesc.Panorama Polara cu ursi polari,pinguini,foci ; Casa Acvarium cu Chirurgul galben,pestele Leu,Stele de mare ; Casa cu pasari ; Casa Tropicala cu sarpe Boa,Soparla Leguan,Urangutan,Crocodil cubanez ; Panorama Africana cu lei,zabra Chapman,girafe,elefanti ; Asia , Australia , America de Nord etc. E foarte frumos sa mergi sa vizitezi,se pot invata multe, in schimb ochiul meu nu prea a fost setat pe entertainment mai degraba era setat observator.
Ai putea spune ca e plin de viata,nu si pentru animale.Puteai sa vezi tristetea in ochii lor, unele parca te implorau sa le scapi dintre gratii.
Am pus cateva poze..cate am reusit deorece aparatul s-a descarcat,pe viitor un post mai amplu.

4 comentarii:

Satmareanu spunea...

Din acelasi motiv nu-mi plac nici mie gradinile zoologice.

Anonim spunea...

@Radu,
zici ca e frumos? De mult planific si eu o vizita la Zoo in Nyiregyhasa.
@Satmareanu,
sa le vezi pe ale noastre, in Romania, ce triste sunt!

TreXeL spunea...

mai multe poze sunt la mine pe undeva

Anonim spunea...

si cind te gindesti ca nyiregyhaza e de dimensiunile satmarului, si are tot primar(ita) ungur...