1 aprilie 2009

Silent assassin

Cu ceva vreme in urma,pe cand eram copil,unul din jocurile mele preferate era Hitman.Nu ma bag acu' in detalii,in schimb ideea jocului era sa duci la bun sfarsit diferite misiuni,adica sa iti ucizi targetul,in asa fel incat sa nu lasi urme si sa treci neobservat.Daca incercai sa faci pe Rambo,sa treci prin multime,erai linsat.Nu aveai cum sa treci levelul cu aceasta atitudine.Trebuia sa joci in spatele cortinei,acolo unde multimea nu vede ce se intampla.
Acest joc,imi dau seama pe masura ce timpul trece si incep sa vad ce se petrece,se joaca si in viata reala,la nivel mult mai mare in schimb.La nivel global.Pe bune!
Cum se joaca acest joc pe plan global?! Joc lansat : "Cine controleaza hrana,controleaza populatia,gloata!"

Codex Alimetarius.
Codex Alimentarius va seta standardele de siguranta alimentara, regulile si reglementarile in vigoare in peste 160 de tari, adica 97% din populatia lumii,
planificat sa intre în vigoare la 31 decembrie 2009.Adica vor controla hrana,din pacate nu in favoarea noastra.Cine sta in spatele cortinei? Trustului Mondial al Chimiei Farmaceutice ( asociatie Rockefeller ) si IG Farben ( divizat mai apoi in BASF, BAYER şi HOECHST ).
Obiectivul? Sa puna in afara legii orice metoda alternativa in domeniul sanatatii cum ar fi terapiile naturiste, folosirea suplimentelor alimentare si a vitaminelor si tot ceea ce ar putea constitui mai mult sau mai putin un potential concurent pentru industria chimiei farmaceutice.
„Adevaratul scop al industriei farmaceutice mondiale este de a castiga bani pe seama bolilor cronice, si nu de a se ocupa de prevenirea sau eradicarea acestor boli… Industria farmaceutica are un interes financiar direct în perpetuarea acestor maladii, pentru a-si asigura mentinerea si chiar cresterea pietei de medicamente. Pentru acest motiv medicamentele sunt facute pentru a alina simptomele si nu pentru a trata adevaratele cauze ale bolilor…” Dc.Matthis Rath
Cum va arata scenariul?
- Va fi eliminat orice supliment alimentar natural,care vor fi inlocuiti de produse de sinteza farmaceutica,disponibile in farmacii.
- Produsele modificate genetic vor fi comercializate fara avertizarea consumatorilor niciun fel de eticheta nefiind necesara
- Medicina naturista,acupunctura,energetica,tibetana va fi interzisa treptat.
- Orice animal folosit pentru hrana va fi tratat cu antibiotice si hormoni de crestere.
Pana sa vina acest Hitman,Codex Alimentarius,avem disponibil :
HFCS (High Fructose Corn Syrup)introdus in produse alimentare,sucuri racoritoate,batoane etc. produce diabet si alte afectiuni grave.
Glutamat de sodiu - MSG, sau E621,in mai toate supele la plic si adaosurile de mincare tip Vegeta,este un adevarat pericol pentru sanatate.
Avem aluminiu in circuitul alimentar.
Prezenta fluorului in apa de baut (in SUA si alte tari). Fluorul afecteaza nivelul general de inteligenta; aviz numarul mare de copii retardati care se nasc.
In Europa si la noi se introduce clor, care produce cancer, eczeme si boli grave de inima.
In sarea de bucate, sarea de masa, se introduce CIANURA! Verifica chiar tu, pe pachetul de sare, ce contine E535 (ferocianura de sodiu) sau E536 (ferocianura de potasiu), ca agenti anticoagulare.

In tot acest joc neajunsul e ca Hitman e la carma jocului,el e cel care gandeste,el face planul cum sa isi duca misiunea la bun sfarsit.Iar noi,targetul,in tot acest joc,rulam dupa un script,mergem dupa sistem,am fost programati.Totusi ce poti TU sa faci?
1.E sa semnezi petitia AICI impotriva Hitmanului.Nu stiu ce efect va avea dar e o sansa.
2.Sa dai mai departe mesajul despre Codex Alimentarius.
Surse : Ecomagazin,MDZR, si multe alte surse gasiti pe net.

8 comentarii:

Anonim spunea...

Fara suparare, trebuie sa fii retardat sa crezi ce scrie aici

Anonim spunea...

A, 1 aprilie :)

Radu spunea...

ai dreptate e 1 aprilie,dar nu are nicio legatura.
dc crezi ca trebuie sa fi retard? ce nucrezi in ce scrie?
eu zic sa te mai informezi putin,sunt multe surse.

Satmareanu spunea...

O my God! We're All Gonna Die!!!

TreXeL spunea...

super misto
o sa am un motiv in plus sa ma duc sa traiesc in padure

TreXeL spunea...

da-mi linku de la silence

Anonim spunea...

Salut!

Orice petitie se va dovedi inutila. Ceea ce e scris mai sus nu este decat o idee despre dezastrul cu care se va confrunta omenirea. Partea frumoasa in toata aceasta "criza" este ca lumea va ajunge pana la urma in mainile lui Dumnezeu.

Multa bafta!

Radu spunea...

Satmareanu,
yeah baby,sooner or later!
Trexel,
se poate sa fie o solutie vitala,padurea :).
Anonim,
adica vom ajunge sa ne indreptam atentia spre Dumnezeu,divinitate,spiritualitate,vom ajunge la un nivel de constiinta mult mai ridicat,asta intelegi prin "lumea va ajunge pana la urma in mainile lui Dumnezeu" nu? nu te referi la moarte ma gandesc :)