14 octombrie 2009

O noua emisiune TV - Conspiratia tacerii

"Conspiratia tacerii, acea emisiune care va releva lucrurile ciudate, bizare, stranii si insolite care sunt ocultate cunoasterii dumneavoastra." Regizata de gen. Emil Strainu, cercetator militar, specializat in radare, arme geofizice, climatologice si fenomene OZN, membru ASFAN ( Asociatia pentru Studiul Fenomenelor Aerospatiale Neidentificate ) autor a peste 30 de carti ( Razboiul geofizic, Razboiul psihotronic, Fenomene OZN si serviciile secrete etc. ), invitat de marca la emisiunile lui Oreste. Emisiunea este in direct pe N24 in fiecare miercuri si joi seara cu incepere de la ora 21:00, durata emisiunii 45 minute.

Emisiunea din 30.09.2009, invitat scriitorul Stefan Sgandar, subiect : Explozia din Tunguska - Teoria plasmoidului solar












Multumiri uploaderului Ekunsi

Emisiunea din 1.10.2009, invitat scriitorul Stefan Sgandar, subiect : Teorii cosmogonice vechi şi noi

Conspiratia tacerii - Teorii cosmogonice from evo on Vimeo.

6 comentarii:

Anonim spunea...

Din pacate eu nu prea ma uit la TV, fiind satula de atatea tampenii ambalate frumos pentru publicul larg, dar intamplator am reusit sa vad o editie din aceasta emisiune. Cine a avut ideea acestei emisiuni,chiar merita toata aprecierea tuturor.

TreXeL spunea...

misto fu

Anonim spunea...

Bravo! Daca ai posiblitatea pune si celelalte emisiuni. Inca o data Bafta!

Anonim spunea...

Interesanta emisiunea,putine emisiuni de genul acesta exista.De obicei securitatea inchide sau stinge orice care poate provoca panica,in continuare va doresc mult succes!

Anonim spunea...

imi place foarte mult emisiunea voastra si cam toti ne intrebam:'SUNTEM SINGURI IN UNIVERS"

dana spunea...

Caut emisiunea de ieri 19 octombrie facuta de gen Strainu. Nu stiu cine a fost invitatul sau , a fost excepționala si am pierdut jumatate....