16 noiembrie 2008

ToMary - energie sexuala II


"Daca cei doi sunt norocosi,se vor simti suficient de liberi ca sa lase frica de-o parte si sa aiba incredere ca numai dragostea conteaza.
Cei doi sunt atrasi acum,in mod irevocabil, catre Corpul Dintre Ei.Tomary deja este trait metafizic, iar Tom si Mary vor sa il traiasca fizic.Prin urma ei se vor apropia unul de altul.Nu ca sa ajunga unul la celalalt.Asa ar parea unui observator neatent.Fiecare dintre ei incerca sa ajunga la Tomary.Ei incerca sa ajunga la acel loc de Uniune Divina care exista deja intre ei.Locul unde ei stiu deja ca sunt Unul - si cum e Sa Fii Unul.
Astfel, ei se indreapta catre "sentimentul" pe care il traiesc si pe masura ce se micsoreaza spatiul gol dintre ei, pe masura ce se "scurteaza coarda",energia pe care o trimit inapoi catre Tomary calatoreste pe o distanta mai scurta si este, prin urmare, mai intensa.Ei se muta si mai aproape.Cu cat distanta este mai scurta cu atat intensitatea este mai mare.Ei se muta si mai aproape.Intensitatea creste.
Acum se gasesc la doar mai putin de un metru departare.Corpul dintre ei straluceste infierbantat.Vibreaza cu o viteza teribila.Legatura spre si de la Tomary este mai groasa,mai stralucitoare,arzand din cauza transferului de energie incredibila.Se spune ca cei doi ard de dorinta.Chiar ard!Ei se apropie si mai mult.Acum se ating,simt toata energia lui Tomary - toata substanta compacta,intens unita a Fiintei lor Combinate.
Daca dai frau liber celei mai mari sensibilitati pe care o ai, vei fi instare sa simti la atingere aceasta energie subtila,sublima, ca pe o furnicatura-uneori furnicatura va trece direct prin tine-sau ca pe o caldura in punctul de atingere- caldura pe care o poti simti in tot corpul, dar concentrata profund in interiorul ceakrei tale celei de mai jos,centrul energetic.
Acolo va arde cu o intensitate deosebita-iar acum se poate spune despre Tom si Mary ca ard unul dupa celalalt!Cei doi se imbratiseaza si micsoreaza si mai mult golul dintre ei,Tom,Mary si Tomary umpland aproape acelasi spatiu.Tom si Mary il pot simti pe Tomary intre ei,vor sa se topeasca in Tomary.
Sa devina Tomary in forma fizica.
In acest moment,trupurile lui Tom si Mary sunt gata sa o faca.Trupul lui Tom este acum gata sa intre in Mary.Trupul lui Mary este acum gata sa il primeasca pe Tom in interiorul ei.Furnicatura,arsura,sunt acum extraordinar de intense.Este ..de nedescris.Cele doua corpuri fizice se unesc.Tom ,Mary si Tomary devin Unul.In carne.
Energiile curg inca intre ei.Cu intensitate.Cu pasiune.Ei se ridica.Se misca.Nu se satura unul de altul,nu sunt destul de aproape unul de celalalt.Se lupta sa ajunga mai aproape.Mai aproape.MAI APROAPE.Explodeaza si intregul lor trup se zbate.
Vibratiile trimit unde spre varfurile picioarelor.In explozia unirii lor,ei l-au cunoscut pe (Dumne)zeu is pe (Dumne)zeita, pe Alfa si Omega, Totul si Nimic - Esenta vietii - Experienta a Ceea ce Este.
Se produc reactii fizico-chimice.Cei doi au devenit Unul si o a treia entitate este creata din cei doi, in forma fizica.Carne din carnea lor.Sange din sangele lor.Ei au creat, literalmente, viata!
Nu v-am spus Eu ca voi sunteti Dumnezei?"* (Psalm 81, 6; Ioan 10,34)

sursa post : CWG

8 comentarii:

Anonim spunea...

e,acu' chiar ca ma simt bine!pacat ca sunt singura acasa...:)
super misto postarea!!!***

Radu spunea...

ti-ai revenit dupa ce ai citit la trexel :). prea pacat sa fi singura..next time cand te pui sa citesti sa fie cineva in preajma ta :P

Anonim spunea...

cam asa ceva:)

TreXeL spunea...

ma, parca sangria zicea ceva de un tomary in 3. cand te hotarasti ca vrei sa vezi cum e sa ma chemi :))

Anonim spunea...

adica tu,radu si cine e a treia persoana ca-s curioasa?:)

Anonim spunea...

E tare palpitant ce scrii aici,mai ales ca am cunoscut si eu cum tomary-ul.
:)

Anonim spunea...

Radu,n-am previzualizat comentariul si vad ca am gresit.
Sper ca se intelege ce spun acolo,nu-i asa?
Noapte buna si sa fii iubit!

Radu spunea...

hihi Gabi :D
eu am inteles exact..pentru restu nu bag mana in foc :P