26 ianuarie 2010

Film - Without Limits ( 1998 )

"His spirit set a pace only his heart could follow."

Filmul prezinta povestea de viata lui Steve "Pre" Prefontaine, unul dintre cei mai buni alergatori de curse din lume, un om si un caracter deosebit, care si-a invins handicapul fizic ( un picior era mai lung decat celalalt ) si a devenit unul dintre cei mai iubiti sportivi din lume.
Filmul este foarte bine regizat si prezinta cu mare acuratete evenimentele si intamplarile din viata lui "Pre".

"Am crescut in Eugene si am vazut aproape toate cursele la care Pre a participat vreodata. A fost un erou al multimii. Mereu au fost doua curse...una pe care Pre o alerga, iar alta, mult in spate cu restul de alergatori. Nu a fost nimeni ca el. A fost talentat, "obraznic" si avea o carisma extraordinara. A spus lucrurilor pe nume in presa si nu s-a ferit niciodata de cei de la AAU. El a fost cel mai bun lucru care s-a intamplat vreodata pe pista de alergari.
Vazand filmul a fost ca un deja vu. E o recreere extraordinara cum e sa fi pe Hayward Field in timpul curselor lui Pre." - comentariul userului goffin preluat de pe imdb.com

Filmul l-am vazut cu vreo 2 ani in urma, o adevarata lectie de viata, de vointa, atitudine, credinta, tel. Un film care ne arata ca adevaratele limite in viata sunt doar cele pe care singuri ni le punem. "Pre" a fost cel care a trait fara limite.

Filmul online pe stagevu.com


Pentru a viziona filmul online aveti nevoie de DivX Player instalat. Daca nu il aveti se poate descarca AICI . Pentru Full Screen aveti buton in dreapta jos.
Click butonul download pentru ca filmul sa ruleze ( sa il lasati cateva minute sa se incarce )
Subtitrarea la film o puteti descarca AICI.

Niciun comentariu: