6 ianuarie 2010

Masaru Emoto - Mesaje miraculoase ale apei

Descoperirile lui Masaru Emoto au socat multi oameni. Masaru Emoto, cercetator japonez, a fotografiat mii de cristale de apa de-a lungul multor ani de cercetari prin tehnici de fotografiere rapida si a reusit sa evidentieze faptul ca gandurile pozititive sau negative au o influenta directa asupra formarii cristalelor de apa. Acest lucru a permis tuturor sa vada ca apa intr-adevar poarta informatia cu ea.
In cartea sa "Mesaje ascunse din apa" Emoto spune ca "toate lucrurile se afla in vibratie si fiecare vibreaza la frecventa proprie" ( inclusiv organismul uman ), ipoteza acceptata si de fizica cuantica : "sa ne inchipuim ca v-ati putea reduce trupul la o marime microscopica si ca ati porni intr-o explorare pentru a descoperi secretele acestui univers numit fiinta umana. Ati observa in scurt timp ca orice lucru nu este alcatuit din altceva decat din atomi, fiecare atom fiind un nucleu cu electroni ce se invart in jurul lui. numarul si forma acestor electroni si a orbitelor lor ii confera fiecarei substante un set specific de frecvente vibrationale. Ati descoperi ca indiferent de substanta, nimic nu este masa solida". Defapt lucrurile care ni se par noua solide sunt in realitate mai mult de 99% goale. Chiar daca noi vedem aceasta pagina ca fiind nemiscata, la nivel atomic este o forfota de nedescris. Este clar ca simturile noastre perceptive sunt limitate. "Ochii nostri pot vedea obiecte, insa nu pot vedea vibratii."
Deasemenea frecventa inseamna sunet. Asadar fiecare obiect ce vibreaza emite si un sunet, imperceptibile pentru urechile noastre daca nu se afla in gama 15-20.000 Hz.
Apa este un "maestru receptor" spune Emoto.

Experimentul lui Masaru Emoto este descris in filmul "What the bleep do we know"


Asfel Emoto prin experimentele sale a demostrat stiintific, influenta gandurilor negative asupra noastra, a sanatatii umane tinand cont ca suntem 70-90% apa.

Un comentariu:

TreXeL spunea...

deja esti pe Daca doriti sa revedeti?